DecoShow la Palas Mall, 15-17 martie

afis_decoshow

In acest weekend, din 15 pana in 17 martie, intre orele 10-22, vino la Palas Iasi pentru a vedea cum te-ai putea simti in casa ta. La DecoShow vei gasi tot ce ai avea nevoie pentru redecorarea locuintei sau amenajarea unei case/apartament, de la mobilier, decoratiuni pana la accesorii.

In cadrul targului vor fi expuse spre vanzare produse pe gustul si nevoia fiecaruia: canapele, colţare, mobilier de gradina, electrocasnice incorporabile in mobilierul de bucatarie, mobilier din lemn masiv, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera si pe baza de arcuri de lemn, mobilier pentru copii, ceramice si soluţii de mobilier la comanda. Pe langa obiectele expuse va veti putea inspira cu noi idei si veti primi sfaturi de la cei prezenti.

In premiera pentru publicul din Romania, Monte Cristo Mobili lanseaza cu aceasta ocazie inovativul concept Living Kitchen, un ambient eclectic, dar unitar, in care bucataria devine parte integranta a spatiului living. Cei de la Frarom International Est vin cu ultima generatie de oale si accesorii pentru bucatarie, cu solutii utile pentru organizare si depozitare si cu idei pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Timp de trei zile, veţi putea afla care sunt noile tendinţe in designul interior de la profesionisti in domeniu si in plus veţi putea achiziţiona mobilier si decoraţiuni interioare la preţuri speciale.

Libero Events reuneste producatori si retaileri din domeniu la prima ediţie a DecoShow – Targul de Mobila, Decoraţiuni si Accesorii in Iasi, dupa 3 editii desfasurate cu succes in Cluj-Napoca.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam targuri si expozitii: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri si seminarii.

INFO

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului www.decoshow.ro iar noutatile le aflati prima oara pe pagina de facebook a evenimentului.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: