DecoShow Iasi – Targ de Mobila, Decoratiuni si Accesorii, 15-17 martie

DechoShow-Iasi

In perioada 15-17 martie 2013 are loc prima editie desfasurata in Iasi a Targului de Mobila, Decoratiuni si Accesorii DecoShow.  Evenimentul va avea loc la Palas Mall.

Evenimentul pune accent pe promovare si vanzare, expozantii fiind extrem de variati. Cei ce vor vizita Targul de Mobila, Decoratiuni si Accesorii – Deco Show vor afla care sunt noile tendinte in designul interior, vor putea sa achizitioneze mobilier si decoratiuni interioare la preturi speciale, si vor primi solutii de amenajare de la profesionistii din domeniu.

Culoarea anului 2013, declarata de catre Pantone (companie specializata in design grafic) este verde smarald, culoare care poate fi folosita cu succes si in amenajarile interioare. Un ton puternic si universal-atragator smaraldul multi-fatetat continua sa fascineze si sa straluceasca, sa aduca un sentiment de innoire si intinerire in lumea complexa de azi. Aceasta nuanta, cea mai des intalnita in natura, va adauga o pata de culoare si va crea o atmosfera luxurianta fie ea in living, camera de studio, dormitor sau bucatarie. Aceste tendinte si noutati vor fi regasite si in cadrul evenimentului pe langa alte idei de amenajari si redecorari ale locuintei.

Expozantii aduc produse pe gustul si nevoia fiecaruia, satisfacand si cele mai pretentioase gusturi. in cadrul targului vor fi expuse spre vanzare: canapele, coltare, mobilier de dormitor, de bucatarie, camere pentru copii, dressinguri, mese, scaune, mobilier de gradina, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera si pe baza de arcuri de lemn, gresie, marmura, piatra naturala, ceramic, decoratiuni, precum si solutii de mobilier la comanda.

DecoShow va fi deschis pentru public in zona Atrium din incinta Palas Iasi, intre orele 10 si 22, de vineri pana duminica.

Situat in centrul istoric, in apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil “oras in inima orasului”. Axat pe conceptul „lifestyle center”, PALAS integreaza in acest complex unic spaţii comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, parcare subterana de aproximativ 2.500 locuri şi un perimetru de entertainment, toate pe o suprafaţa construita de peste 270.000 mp.

INFO

www.decoshow.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: