Decoratiuni magice si peste 2000 de premii la Iulius Mall

04

Spiritul Crăciunului a invadat şi Iulius Mall, acolo unde ieşenii pot admira decoraţiuni de poveste şi pot câştiga premii la cumpărături.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Iulius Mall Iaşi îmbracă haine de sărbătoare, fiind decorat cu ornamente aparte, care aduc veselie celor mici şi celor mari. În aşteptarea Moşului, clienţii se pot bucura, la parterul mall-ului, de frumuseţea unui brad, cu o înălţime de aproximativ 8 metri, împodobit cu soldăţei de plumb, balerine şi note muzicale.

Tabloul feeric de Crăciun este completat de nenumăratele perdele de luminiţe şi steluţe care strălucesc în întreg mall-ul, dar şi de balerine suspendate, scenete cu îngeraşi şi multe alte elemente specifice.

La etajul întâi, în piaţeta Zara, copiii sunt invitaţi să se fotografieze la căsuţa din poveşti, locuită de personajele din desenul animat Frozen.

În această atmosferă ludică, Iulius Mall îi invită pe ieşeni să cumpere darurile pentru cei dragi de la brandurile lor preferate. Îi aşteaptă peste 2.000 de premii, pe care mall-ul le va împărţi până în Ajun. Şi în acest an, Moşul este deosebit de generos. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică din perioada de desfăşurare a campaniei şi în Ajunul Crăciunului, spiriduşii vor desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei vacanţe oriunde în Europa. De asemenea, zilnic, primii 100 de cumpărători vor primi în dar cadouri garantate: pături călduroase pentru iarnă, căni, suporturi de lumânări şi fulare cu motive simpatice de sărbători, precum  şi vouchere în food court şi cosmetice.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Festivalul de datini si obiceiuri “Iarna pe ulita” la Iulius Mall

La Iulius Mall incepe distractia pentru studenti

1700 de premii, la inceput de toamna, la Iulius Mall Iasi

Programul de sarbatori la Iulius Mall Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Black revolutiON! @Fratelli Iasi

The Best Of The 60’s – o revista a genurilor pop-rock din anii ’60

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

Scrie un comentariu: