Decoratiuni magice si peste 2000 de premii la Iulius Mall

04

Spiritul Crăciunului a invadat şi Iulius Mall, acolo unde ieşenii pot admira decoraţiuni de poveste şi pot câştiga premii la cumpărături.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Iulius Mall Iaşi îmbracă haine de sărbătoare, fiind decorat cu ornamente aparte, care aduc veselie celor mici şi celor mari. În aşteptarea Moşului, clienţii se pot bucura, la parterul mall-ului, de frumuseţea unui brad, cu o înălţime de aproximativ 8 metri, împodobit cu soldăţei de plumb, balerine şi note muzicale.

Tabloul feeric de Crăciun este completat de nenumăratele perdele de luminiţe şi steluţe care strălucesc în întreg mall-ul, dar şi de balerine suspendate, scenete cu îngeraşi şi multe alte elemente specifice.

La etajul întâi, în piaţeta Zara, copiii sunt invitaţi să se fotografieze la căsuţa din poveşti, locuită de personajele din desenul animat Frozen.

În această atmosferă ludică, Iulius Mall îi invită pe ieşeni să cumpere darurile pentru cei dragi de la brandurile lor preferate. Îi aşteaptă peste 2.000 de premii, pe care mall-ul le va împărţi până în Ajun. Şi în acest an, Moşul este deosebit de generos. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică din perioada de desfăşurare a campaniei şi în Ajunul Crăciunului, spiriduşii vor desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei vacanţe oriunde în Europa. De asemenea, zilnic, primii 100 de cumpărători vor primi în dar cadouri garantate: pături călduroase pentru iarnă, căni, suporturi de lumânări şi fulare cu motive simpatice de sărbători, precum  şi vouchere în food court şi cosmetice.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Palas devine tărâmul viselor în decembrie

S-a dat startul editiei 2020 a a programului de internship „Rising Stars at IULIUS”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mari spectacole puse online pentru prima data

Iașul ar putea deveni oraș pilot pentru transportul bazat pe hidrogen

Radio România Cultural oferă copiilor de-acasă cele mai frumoase povești ale unei lumi sănătoase

Kaufland România anunță noi măsuri de siguranță și instalează geamuri de protecție la casele de marcat

Scrie un comentariu: