”Deconectat” – expoziția de grafică la Galeria de Artă Grand Hotel Traian

Expoziția de grafică, „Deconectat”, semnată de către artistul plastic Gabriel Caloian, urcă pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian, în luna mai a acestui an.

Arta este cea mai potrivită găselniță prin care omul traduce subtilitățile lucrurilor și îl transformă într-un mic designer al realității personale. Creez încercând să ignor formula explicită a realului și să expun atunci când sunt suficient impresionat de rezultat. Văd cu coada ochiului, văd holbându-mă, văd ce nu trebuie, văd ce se vede, văd ce vedem cu toții, văd ce vreau, văd și surprind lucruri pe care le opresc din acțiune și le traduc rapid să nu dispară. În general lucrez stimulat de o stare expansivă ce nu-mi dă răgazul premeditării, și doar abia după ce se disipează explozia hazardului semiconștient, încep să primenesc rezultatul cu elemente estetice și ornamente stilistice generate de fluxul raționalului. În final rămân uimit de felul în care subconștientul emite la suprafață forme de expresie nealterată.„ Caloian Gabriel

Galeria de Arta Grand Hotel Traian a fost infiintata in iulie 2010 si gazduieste lunar expozitii ale artistilor ieseni si nu numai.

Intrarea liberă.

INFO

Galeria de Arta ”Grand Hotel Traian”

Iasi, Piata Unirii nr.1

Web: www.grandhoteltraian.ro

FB: www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

PE ACEEASI TEMA:

MEDIA – POP, expozitie de pictura semnata Anca Cotovanu

EXPOZIȚIE DE GRAFICĂ – DUMITRU IONESCU DRAGAN

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Expoziția de grafică ”I s t o r i a”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Comedie cu olteni”, la Ateneul din Iasi

“Pijamale”, in premiera la Ateneul din Iasi

Concert PROCONSUL Simfonic

Robin and the Backstabbers la Iași /ALTOrchestra 100

Scrie un comentariu: