”Deconectat” – expoziția de grafică la Galeria de Artă Grand Hotel Traian

Expoziția de grafică, „Deconectat”, semnată de către artistul plastic Gabriel Caloian, urcă pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian, în luna mai a acestui an.

Arta este cea mai potrivită găselniță prin care omul traduce subtilitățile lucrurilor și îl transformă într-un mic designer al realității personale. Creez încercând să ignor formula explicită a realului și să expun atunci când sunt suficient impresionat de rezultat. Văd cu coada ochiului, văd holbându-mă, văd ce nu trebuie, văd ce se vede, văd ce vedem cu toții, văd ce vreau, văd și surprind lucruri pe care le opresc din acțiune și le traduc rapid să nu dispară. În general lucrez stimulat de o stare expansivă ce nu-mi dă răgazul premeditării, și doar abia după ce se disipează explozia hazardului semiconștient, încep să primenesc rezultatul cu elemente estetice și ornamente stilistice generate de fluxul raționalului. În final rămân uimit de felul în care subconștientul emite la suprafață forme de expresie nealterată.„ Caloian Gabriel

Galeria de Arta Grand Hotel Traian a fost infiintata in iulie 2010 si gazduieste lunar expozitii ale artistilor ieseni si nu numai.

Intrarea liberă.

INFO

Galeria de Arta ”Grand Hotel Traian”

Iasi, Piata Unirii nr.1

Web: www.grandhoteltraian.ro

FB: www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: