”DeConectare” – un manifest senzorial @Teatru FiX

Astăzi e o planetă în care uităm adesea de unde am pornit și încotro ne îndreptăm. Astăzi emoțiile se risipesc pe garduri unde mai zac, din când în când, vorbe de duh. Astăzi intrăm în panică. Astăzi stresul se mănâncă mai ceva decât pastilele antirăceală. Astăzi ne-am dat sufletul televizorului. Astăzi îl caută pe ieri sau pe mâine și se cam ignoră pe sine.

Hai să încheiem împreună un pact cu noi înșine, în care să căutăm să dezlegăm nodurile care ne sugrumă zilele. Hai să punem stop dute-vino-ului cotidian. Hai să ne arătăm așa cum suntem, cu răbufnirile, tabu-urile și strigătele noastre interioare.

Tu cum te-ai manifestat astăzi?

Trupa de Teatru Senzorial Labirint Introspect s-a născut din inițiativa adusă de Comunitatea Vie împreună cu Centrul de Resurse pentru Comunitate și Trupa Instinctiv de la Cluj-Napoca din dorința de a oferi experiența acestui tip de teatru experimental la Iași.

Datorită feedback-ului impresionant primit în urma spectacolului Intrinsec organizat anul acesta la începutul lunii martie în cafeneaua Meru, membrii Introspect s-au decis să continue șirul de manifestări alternative pentru comunitatea ieșeană.

Conceptul redat prin această inițiativă provine de la creatorul teatrului senzorial labirint, Iwan Brioc din Țara Galilor. Tehnica a fost învățată, testată și adusă în țară printr-o serie de traininguri specializate la care au participat o parte din membrii trupei Introspect.

Parteneri: Comunitatea Vie, Trupa IDIOT

REZERVARE

Datorită numărului limitat de locuri, vă rugăm să vă rezervați locul în spectacol la numărul de telefon 0746534158. Ținuta neobligatorie – vino tu cu tine, cel/cea comod(ă) și lejer(ă). Susținere artiști: 15 lei

INFO

Teatru FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FBwww.facebook.com/TeatruFix

PE ACEEASI TEMA:

Reconstruction of memories – Jam Session pe strada cu tramvaie

”Istoria subiectiva a fragilitatii” la Teatru FiX / FITPTI 2017

# ABUZ – MAINE PLEC ACASA si Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba @Teatru FiX

Workshop de Contact Improvisation @Teatru Fix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Atentie se filmeaza”.. cu Marius, la London

Ne jucam la RocknRolla

”Ai dreptate, draga mea” – show cu Doru Octavian Dumitru la Ateneu

Flex Zone Party @ Cafeneaua Piata Unirii

Scrie un comentariu: