Decca Records a lansat coloana sonora a noului James Bond: Spectre

spectre-bond

Decca Records a lansat, vineri, 23 octombrie, una dintre cele mai aşteptate coloane sonore ale anului, SPECTRE, a 24-a aventură a lui James Bond.

După succesul piesei „Skyfall” şi premiului BAFTA pentru cea mai bună coloană sonoră, Thomas Newman (“American Beauty” şi “The Shawshank Redemption”) revine cu piese originale care sa acompanieze acţiunea noului film SPECTRE. Albumul include şi o nouă versiune instrumentală a piesei lui Sam Smith “Writing’s On The Wall”.

A fost o onoare să compun coloana sonoră pentru SPECTRE. Filmele Bond sunt recunoscute pentru coloanele sonore memorabile, aşa că a fost un privilegiu să revin la franciză, după Skyfall, pentru a compune muzica noului film” afirmă Thomas Newman.

Piesele senzaţionale ale lui Newman sporesc acţiunea filmului, care îl are în prim plan pe Daniel Craig ce are rolul agentului 007 pentru a patra oară. Actorul este parte din distribuţia care îi include pe Christoph Waltz, în rolul lui Oberhauser, Léa Seydoux, în rolul Madeleine Swann si Monica Bellucci, jucând-o pe Lucia, dar şi pe Ralph Fiennes care se întoarce ca M, Ben Whishaw în rolul lui Q şi Naomie Harris în rolul Moneypenny.

În cea mai nouă producţie, James Bond porneşte într-o misiune în Mexic şi în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra, frumoasa văduvă a unui criminal. Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei oribile organizaţii, SPECTRE. În timp ce încearcă să pătrundă în SPECTRE, Bond află despre o legătură înspăimântătoare între el şi inamicul său.

SPECTRE este produs de Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, scenariul este scris de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade şi Jez Butterworth, cu o poveste scrisă de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade.

În România, filmul „James Bond: SPECTRE” este distribuit de Forum Film şi va avea premiera pe 6 noiembrie 2015, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D. Filmul este disponibil, în avanpremieră, din 5 noiembrie.

SPECTRE este disponibil pe iTunes, Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music&Tidal: umusic.lnk.to/spectre

INFO

Universal Music Romania

www.umusic.ro

www.facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: