De Ziua Unirii, la Iasi, biciclistii au ”desenat” Harta Romaniei

 

De Ziua Unirii, biciclistii ieseni, carora li s-au alaturat membri ai clubului ‘Adevaratii Veloprieteni Bucuresti’ si biciclisti din Barlad si Roman, au tinut sa serbeze intr-un mod inedit aceasta sarbatoare draga tuturor romanilor: au pedalat pe strazile din Iasi si au ‘desenat’ HARTA ROMANIEI.

Biciclistii sositi la Iasi cu Trenul Unirii au fost intampinati la Gara de colegii ieseni, care i-au insotit in Piata Unirii, unde s-au prins in Hora Bicicletelor. Dupa o scurta plimbare prin oras pe pietonalul de pe bd. Stefan cel Mare si o oprire la Palas, oaspetii au fost condusi la Gara, fiindca Trenul Unirii a zabovit mai putin de 2 ore in Iasi. Apoi un grup de biciclisti temerari au pornit sa ‘deseneze’ Harta Romaniei in cinstea Unirii Principatelor Romane, dar si a Centenarului Unirii.

Dupa cateva ore bune de pedalat, caci GPS Art nu este atat de simpla pe cat pare, biciclistii s-au incalzit cu un vin fiert si s-au bucurat impreuna de reusita acestui eveniment, probabil unic in tara.

”Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike transimte felicitari participantilor la acest frumos eveniment, tot respectul colegilor de la Adevaratii Veloprieteni Bucuresti, printre care au fost si copii, care au calatorit 12 ore cu trenul pentru a sarbatori Ziua Unirii chiar in orasul in care s-a hotarat Unirea Principatelor Romane.  Calduroase multumiri arh. Mircea Filip, autorul traseului Harta Romaniei, biciclist pasionat, cu state vechi in clubul IasiBike!”

Mai multe foto pe pagina evenimentului m.facebook.com/events/123362901697657

INFO

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike

Webwww.iasibike.ro

FBwww.facebook.com/cce.iasibike

PE ACEEASI TEMA:

Nocturna pe bicicleta @Iasi Club de Biciclete

Ora Pământului pe două roți

160 de ani de la Unirea Principatelor Române. PROGRAM

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare traseu tematic ”Poveștile pădurii Călugăra”

Targul de carte Librex 2019

AFTERHILLS 2019 – De 2 x mai multă distracție

Spectacol al primaverii in Parcul Palas [FOTO]

Scrie un comentariu: