De Ziua Internationala a Cartii debuteaza campania ”Cartea calatoare”,

Pe 23 aprilie, de Ziua Internationala a Cartii, Grupul Editorial ALL lanseaza campania Cartea calatoare. Obiectivul principal al campaniei este incurajarea lecturii si cultivarea interesului pentru carti.

Cartea Calatoare

Perioada de desfasurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013. Cartile ce fac parte din campania Cartea calatoare pot fi recunoscute usor, prin eticheta explicativa lipita pe coperta intai.

Cei care vor da startul campaniei Cartea calatoare sunt 50 de bloggeri din grupul vALLuntar, care au primit cu entuziasm acesta forma de promovare a lecturii. Grupul Editorial ALL a pus la dispozitia lor carti la alegere de pe www.all.ro. Fiecare blogger implicat in campanie va trebui sa citeasca si sa  dea mai departe cartea primita. La randul lui, cel care primeste cartea o citeste si o da apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie sa intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, si sa ne spuna titlul cartii si unde se afla ea (orasul).

“De fiecare data cand citim, intram intr-o calatorie fantastica, o aventura in lumea cartii. Ne-am gandit sa le oferim cartilor o aventura in lumea oamenilor, sa le trimitem pe ele intr-o calatorie minunata, in care vor intalni pasionati de lectura. Va fi o calatorie vie pentru cartile noastre calatoare. Pacat ca ele, cartile, nu pot spune decat povestea scrisa cu litere de cerneala pe paginile lor, pentru ca, daca ar putea spune si povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifica. Drum bun, cartilor noastre calatoare!”, a declarat Mario Demezzo, Vicepresedinte Grupul Editorial ALL.

La final, va fi realizat traseul fiecarei carti din campania Cartea calatoare. Perioada de desfasurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013. Cartile ce fac parte din campania Cartea calatoare pot fi recunoscute usor, prin eticheta explicativa lipita pe coperta intai.

Urmareste cartile calatoare si in orasul tau! Spor la citit!

INFO

vALLuntar

Facebook.com/Editura.All

Twitter/Editura all

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: