De Valentine’s Day, Iulius Mall premiază dragostea cu un safari în Africa

aventura-romantica-in-africa-iulius-mall-iasi-7-14-februarie-2014-afis

DE VALENTINE`S DAY, IULIUS MALL PREMIAZĂ DRAGOSTEA CU UN SAFARI ÎN AFRICA

UPDATE: DE VALENTINE’S DAY, LA IULIUS MALL, ÎNDRĂGOSTIȚII SE POT CĂSĂTORI PENTRU O ZI.

Vineri, 14 februarie 2014, romantismul va pluti în aer la IULIUS MALL. Căsătorii pentru o zi, premii garantate, iar la finalul zilei, un super cadou constând într-un safari în Africa – acestea sunt momentele speciale pregătite de IULIUS MALL, cu ocazia Valentine’s Day.

Amorezii care doresc să îşi declare iubire eternă şi vor să experimenteze o zi de mariaj sunt aşteptaţi, de la ora 16:00, la „Biroul Stării Civile” de la parterul mall-ului, în zona Carrefour Market, unde vor primi un certificat care le va atesta „căsătoria de probă”. Însă, pentru a dovedi că sentimentele lor sunt puternice, cuplurile vor trebui să treacă prin cele cinci aventuri hazlii din „jungla africană”. Toţi îndrăgostiţii vor fi recompensaţi de IULIUS MALL cu premii garantate.

La ora 20:00, un client „îndrăgostit” va fi premiat pentru cumpărăturile făcute, prin tragere la sorţi, cu un sejur de neuitat în Kenya. Cadoul IULIUS MALL include două bilete de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Mombasa, şapte nopţi de cazare la hotel de 4 stele şi un safari în doi.

Şi iubăreţii de pe Facebook IULIUS MALL IAȘI vor afla cine este câştigătorul unui week-end all inclusive, pentru două persoane, la Pensiunea Popasul Domnesc, din Voroneţ.

O „aventură romantică în Africa” este marele premiu oferit de IULIUS MALL IAȘI unui cuplu de îndrăgostiţi, cu ocazia Valentine’s Day. În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate vor participa la tombola care va trimite un cuplu într-un sejur de neuitat, în Kenya, pe fascinantul continent african. Marele norocos al campaniei va fi anunţat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi. Mult râvnitul premiu include două bilete de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Mombasa, şapte nopţi de cazare la hotel de 4* şi un safari în doi.

Pe toată durata campaniei, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile, care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele IULIUS MALL, vor fi răsfăţaţi cu premii garantate, constând în invitaţii la patinoar, vouchere la cafenea, abonamente la fitness, bilete la film şi dulciuri.

Pe 14 februarie, la IULIUS MALL, iubirea va pluti în aer. La parter, ieşenii care vor să îşi oficializeze dragostea vor fi declaraţi căsătoriţi pentru o zi, în timp ce persoanele singure vor avea o nouă şansă să îşi găsească sufletul pereche, la sesiunile de Speed Dating. În perioada 7 – 12 februarie, doritorii se pot înscrie pe adresa client.is@iuliusmall.com, trimiţând un e-mail care să conțină nume, prenume, vârstă, ocupație, zodie, hobby-uri, număr de telefon și o fotografie recentă. Toți cei selectați vor primi un e-mail de confirmare şi vor fi invitați, de Valentine’s Day, să îşi cunoască pretendenţii. Participanţii vor primi un premiu garantat.

Iubăreţii de pe Facebook IULIUS MALL IAȘI vor avea şi ei ocazia să îşi demonstreze sentimentele. În perioada 7 – 14 februarie, toţi cei care se vor fotografia în doi la photo corner-ul tematic de la parterul IULIUS MALL (zona Carrefour Market) şi vor încărca imaginea în aplicaţia de pe Facebook, vor participa la competiţia virtuală. Protagoniştii celei mai votate fotografii vor fi premiaţi cu un week-end all inclusive, pentru două persoane, la Pensiunea Popasul Domnesc, din Voroneţ.

INFO

www.iuliusmall.com
www.facebook.com/IuliusMallIS
pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: