DE VALENTINE’S DAY, IULIUS MALL LE DĂRUIEŞTE CLIENŢILOR SUTE DE PREMII „RUPTE DIN STELE”

Iulius_Mall_valentines-day-afis-2015În luna când dragostea pluteşte în aer, IULIUS MALL IAŞI îi invită pe îndrăgostiţi să trăiască „O iubire scrisă-n stele”. Sute de premii „stelare” şi un sejur romantic la munte sunt premiile dăruite de IULIUS MALL, cu ocazia Valentine’s Day.

În perioada 6 – 14 februarie 2015, clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei vor participa la tombola care va trimite un cuplu să îşi sărbătorească sentimentele într-un cadru de vis, la un hotel de patru stele din Poiana Braşov. Marele norocos al campaniei va fi anunţat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi.

În plus, în fiecare seară, IULIUS MALL va premia un client cu un cadou inedit: propria lui stea. „Pachetul Stelar” conţine un certificat de înregistrare a stelei, care va fi denumită aşa cum va dori câştigătorul, şio hartă ce va indica locația exactă pe cer.

Zilnic, cumpărăturile la IULIUS MALL le vor aduce îndrăgostiţilor alte zeci de premii „stelare” de răsfăţ în doi: bilete la cinema, invitaţii la cafenele şi restaurante, vouchere pentru lenjerie intimă, invitaţii la spa,căni personalizate şi sticle de vin.

Şi amorezii de pe Facebook IULIUS MALL IAŞI vor avea ocazia să îşi demonstreze sentimentele, participând la concursul virtual „O iubire scrisă-n stele”. În perioada 5 – 14 februarie, fanii sunt invitaţi să realizeze cea mai frumoasă felicitare de Valentine’s pentru perechea lor. Un internaut norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, o cină romantică la restaurantul La Pergola, de la parterul mall-ului.

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

PE ACEEASI TEMA:

Marș pentru Aer Curat – un eveniment organizat simultan în patru mari orașe din țară

Keep calm and be a woman!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Muzeelor 2019 / CMN MOLDOVA Iasi

Tradițiile Iașului: „Iași – elemente de identitate vizuală”

13 ani de ROCK’N’IAȘI

Atelier Leadership și Inovație pentru Viitor | 29 mai 2019 | Fab Lab Iași

Scrie un comentariu: