De martisor, la Golia / 25 februarie-3 martie

Afis handmade

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistica” Iaşi , cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi,  organizeaza a II-a editie a Targului handmade , intitulat anul acesta  “De martisor, la Golia”.

Scopul acestui eveniment ce se doreste a deveni unul cu traditie este acela de a promova artistii ieseni de profil si lucrarile executate de ei, dorind astfel sa impartaseasca tuturor iesenilor si nu numai, creativitatea, originalitatea, inspiratia si indemanarea acestora pentru ca astfel sa devina mai cunoscuti si mai apreciati.

Targul handmade “De martisor la Golia” va reuni un numar de peste 27 de participanti, si se va desfasura in perioada 25 februarie – 03 martie 2013, in intervalul orar 10.00-17.00, in parcarea din fata Manastirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu).

Obiectele expuse spre vanzare vor fi martisoare, felicitari, bijuterii, obiecte de artizanat si cadouri unicat ce vor fi vestitorii primaverii pentru noi ceilalti, care le vom admira , le vom cumpara si le vom darui. Artistii participanti la targ va vor ajuta sa alegeti martisorul si cadoul potrivit pentru cei dragi.

Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasului, a oamenilor sai deosebiti, care aduc un plus de frumusete si notorietate orasului nostru drag. De asemenea Asociaţia „Centrul de Promovare Turistica” Iaşi continua sa promoveze Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia , locatia unde se desfasoara evenimentele pe care le organizam.

Parteneriat cu Scoala Gimnaziala Speciala ”Constantin Paunescu

Cu ocazia acestei manifestari, A.C.P.T. a incheiat cu Scoala Gimnaziala Speciala ”Constantin Paunescu- Iasi un parteneriat, prin care va sprijini participarea scolii la targ, ca activitate de strangere de fonduri pentru activitatile educative. Scoala Gimnaziala Speciala ”Constantin Paunescu” va participa cu martisoare, felicitari si obiecte artizanale. Aceste obiecte au fost confectionate de elevi in timpul workshop-urilor organizate in cadrul proiectului ”Media voices 4 special teens/Voci media pentru adolescenti speciali”. Prin acest proiect, scoala a devenit, in anul 2012, membra a Academiei Scolilor Central-Europene. Asociaţia „Centrul de Promovare Turistica” si Scoala Gimnaziala Speciala ”Constantin Paunescu” va invita -in perioada 25-28 februarie, intre orele 9-17- sa vizitati standul nostru de la targ, pentru a va convinge de indemanarea copiilor ”speciali” in realizarea unor produse de foarte buna calitate.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iaşi a fost infiintata in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia” , proiect premiat in anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizatiei Europa Nostra pentru Patrimoniu Cultural la sectiunea CONSERVARE.

INFO

Centrul de Promovare Turistica” Iaşi

E-mail: office@iasi-info.ro

Telefon: 0332/408.548, 0743/899.218.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: