“De mărțișor… în lumea amintirilor”

Scenete de teatru „De mărțișor… în lumea amintirilor” miercuri, 1 martie, ora 10.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Filiala Ateneu a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” în parteneriat cu Ateneul din Iași și Școala Gimnazială „B. P. Hasdeu” organizează miercuri, 1 martie 2017, de la ora 10.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, un eveniment special dedicat scriitorului Ion Creangă, de la a cărui naștere se împlinesc, anul acesta, 180 de ani, marcând,  totodată, sărbătoarea Mărțișorului.

Sub  genericul  „De Mărțișor… în lumea amintirilor lui Creangă”,  elevi  de  la  clasele  I,   a III-a și a IV-a de la Școala Gimnazială „B. P. Hasdeu” au pregătit o expoziție de desene-mărțișoare și vor susține un minispectacol de scenete inspirate din opera Amintiri din copilărie.

Tot cu această ocazie a fost amenajată și o expoziție tematică de carte, pe marginea căreia vor avea loc discuții interactive, atât despre viața și opera lui Ion Creangă, cât și despre semnificația Mărțișorului.

Intrarea liberă!

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: