De la student la specialist în comunicare

De la student la specialist în comunicare/ Afis IasiStudenții din anul I de la masteratul Relații Publice și Publicitate, din cadrul Facultații de Filosofie și Științe Social-Politice a Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează evenimentul „De la student la specialist în comunicare” (conferință + workshop) pe data de 25 mai 2013, între orele 11.00-14.00, la Muzeul Universitații.

În cadrul conferinţei vor împărtăşi din experienţa lor în domeniul comunicării: Bogdan Şeuleanu, Alexandru Grigoraş şi Claudiu Florea. Evenimentul reprezintă o incursiune a studenţilor în sfera specialistului în comunicare, o încercare de a aduce mai aproape de aceştia ceea ce înseamnă a fi specialist într-un astfel de domeniu şi care sunt paşii de urmat pentru a avea o carieră de succes.

Evenimentul va fi urmat de un workshop în care studenţii vor avea ocazia să pună în aplicare informaţiile pe care le-au primit în cadrul prezentărilor.

Participanții vor primi diplome și cărți oferite din partea Polirom. Organizarea evenimentului este posibilă și datorită sponsorilor Teo’s Cafe, Polirom, Amfiteatru, Panifcom, PIM.

INVITAȚI

  • Claudiu Florea, manager in marketing la Comservice Company și manager partener la Wunderkid
  • Bogdan Seuleanu, marketer la Palas Iași
  • Alexandru Grigoras, specialist în comunicare și PR în cadrul departamentului MEDIA al Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași

Evenimentul va fi moderat de Madalina Tinteia, o prezență cunoscută de la emisiunea „Bună dimineața, Moldova/ Regional Cafe” din grila de programe a TVR Iași și din emisiunile de la Radio Iași.

ÎNSCRIERI

Evenimentul se adreseaza studenților de la comunicare și marketing, care se pot înscrie între 15 și 23 mai 2013 pe baza unui formular publicat pe pagina de Facebook adresată evenimentului ce trebuie completat și trimis la adresa de e-mail evenimentcomunicare@yahoo.ro.

DESCARCĂ FORMULARUL: https://docs.google.com

INFO

www.facebook.com/DeLaStudentLaSpecialistInComunicare

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: