De la Palas Mall in Palma de Mallorca

PALAS

Vara aceasta, cei îndrăgostiţi de cumpărături vor avea şansa de a pleca direct de la Palas Mall pe tărâmurile însorite ale insulei Palma de Mallorca. În plus, îi aşteaptă alte mii de premii estivale.

În perioada 26 iunie – 12 iulie 2015, Palas Mall îi invită pe „navigatori” să urce la bord şi să descopere Insula Vacanţei. În fiecare duminică din acest interval, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei excursii în Palma de Mallorca, una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice spaniole, unde arhitectura vechiului oraş se combină cu peisajele superbe şi cu posibilităţile moderne de petrecere a timpului liber. Câştigătorii vor merge în vacanţă împreună cu o persoană dragă şi se vor relaxa la plajă timp de 7 zile, transportul şi cazarea fiind asigurate.

Pentru a participa la tombola verii, clienţii Palas Mall sunt invitaţi să meargă cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat în formă de timonă, situat la nivelul 0, în proximitatea Graffiti Café. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre miile de premii garantate: brăţări marine Constantin Nautics, invitaţii la piscină, produse cosmetice, invitaţii la prânz şi îngheţate delicioase. Alte 50 de trollere Roncato de la magazinul Mis Valigeria îşi vor găsi destinatarii, accesorii ideale în concediul mult aşteptat.

În plus, în fiecare zi, clienţii Palas Mall pot câştiga cel mai cool gadget al verii: un selfie stick, pentru cele mai reuşite fotografii de vacanţă.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Un inel cu diamante, 60 de cine romantice si alte 1000 de premii de Ziua Indragostitilor

Se aprind luminile de Craciun la Palas Mall

3 iPhone X și peste 3.000 de alte premii, cadourile oferite de Crăciun, de Palas

LightUP Festival 2017 va avea loc la sfarsitul lunii octombrie. Concert Șuie Paparude

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Matching pentru ideea ta – Swimathon 2018

Turul Gourmand al Iasului

“Hai la teatru!”, pentru a XII-a oară

Expozitie personala Luigi Puiu

Scrie un comentariu: