De la Palas Mall in Palma de Mallorca

PALAS

Vara aceasta, cei îndrăgostiţi de cumpărături vor avea şansa de a pleca direct de la Palas Mall pe tărâmurile însorite ale insulei Palma de Mallorca. În plus, îi aşteaptă alte mii de premii estivale.

În perioada 26 iunie – 12 iulie 2015, Palas Mall îi invită pe „navigatori” să urce la bord şi să descopere Insula Vacanţei. În fiecare duminică din acest interval, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei excursii în Palma de Mallorca, una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice spaniole, unde arhitectura vechiului oraş se combină cu peisajele superbe şi cu posibilităţile moderne de petrecere a timpului liber. Câştigătorii vor merge în vacanţă împreună cu o persoană dragă şi se vor relaxa la plajă timp de 7 zile, transportul şi cazarea fiind asigurate.

Pentru a participa la tombola verii, clienţii Palas Mall sunt invitaţi să meargă cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat în formă de timonă, situat la nivelul 0, în proximitatea Graffiti Café. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre miile de premii garantate: brăţări marine Constantin Nautics, invitaţii la piscină, produse cosmetice, invitaţii la prânz şi îngheţate delicioase. Alte 50 de trollere Roncato de la magazinul Mis Valigeria îşi vor găsi destinatarii, accesorii ideale în concediul mult aşteptat.

În plus, în fiecare zi, clienţii Palas Mall pot câştiga cel mai cool gadget al verii: un selfie stick, pentru cele mai reuşite fotografii de vacanţă.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stagger Lee lansează primul lor videoclip live

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași în perioada 8 – 10 aprilie 2021

Zilele Studentului Electronist 2021

Muzeul Etnografic al Moldovei este partener în organizarea evenimentului „Tradiții Pascale în zona Moldovei”

Scrie un comentariu: