De la clasic la modern

ciric-revelion

La trecerea dintre ani, Complex Hotelier Ciric te invita sa petreci noaptea de revelion intr-un ambient placut, desavarsit de natura. Poti continua sa sarbatoresti pe 1 ianuarie alegand sa petreci la Seara romaneasca.

Complexul Ciric este situat pe malul lacului Ciric, ce face parte dintr-o suită de 6 lacuri ce se întind în nord-estul oraşului Iaşi. Fiind unul dintre principalele puncte de agrement, el este amplasat la doar 3 Km de centrul oraşului şi la 1,8 Km de Aeroportul Internaţional Iaşi. Fiind foarte uşor accesibil, el oferă oaspeţilor atmosfera caldă şi recomfortantă pentru un sejur reuşit, precum şi spaţiul oficial necesar unei întâlniri de afaceri.

MENIU RESTAURANT LA CIUPERCA – 235 lei/persoana

  • GUSTARE RECE: Bruschete cu crema de branza si cubulete de rosii; Specialitate de pui cu ciuperci de padure ; Tarta cu pate din ficat de rata si portocale ; Pancakes cu crema de branza; Raffaello cu swaiter; Cotlet de porc cu felii de mar caramelizat; Red fish pe cruton si ridichi rosii.
  • GUSTARE CALDA: Piept de curcan in crusta de verdeturi aromate; Sos a la crem; Gogosari copti in otet; Intampinarea Anului Nou cu traditia preparatului de peste: barcuta cu somon fume si lamaie, alaturi de Ravase.
  • FEL PRINCIPAL: Pulpa de porc cu sos de mustar; Garnitura de ciuperci umplute si cartofi wedges; Salata de castraveti murati.
  • DESERT: Prajituri festive asortate; Tort cu fructe de padure. BAUTURI: Whisky/Campari; Vin ; Sampanie; Cafea ; Apa plata/minerala.

MENIU GRAND SALON – 185 lei/persoana

  • GUSTARE RECE servita pe PLATOURI   : Bruschete cu crema de branza si cubulete de rosii; Specialitate de pui cu ciuperci de padure; Tarta cu pate din ficat de rata si portocala; Pancakes cu crema de branza; Cotlet de porc cu felii de mar; Carnaciori aperitiv; Sunculita taraneasca afumata; Masline ; Intampinarea Anului Nou cu traditia preparatului de peste: barcuta cu file de batog afumat si ridichi rosii, alaturi de Ravase.
  • PREPARAT DE BAZA: Pulpa de porc cu sos de mustar; Garnitura de ciuperci umplute si cartofi wedges; Salata de castraveti murati.
  • DESERT: Prajituri festive asortate; Tort cu fructe de padure. BAUTURI: Whisky/ Campari; Vin alb/rose; Sampanie; Cafea ; Apa plata/minerala.

REZERVARE

Pentru rezervari si informatii suplimentare sunati la 0232 219000 sau 0728 989 956 sau trimiteti un email pe office@ciric.com.ro.

INFO

Complex Hotelier Ciric

Zona de Agrement Ciric, Iasi

www.ciric.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: