De Dragobete ai liber la iubit

afis-dragobete

De Dragobete, ai liber la iubit” este un proiect realizat de Liga Studenților Electroniști din Iași, impreună cu Asociatia Studentilor si Absolventilor Facultatii de Constructii si Instalatii, Asociatia Studentilor si Absolventilor Hidrotehnisti si Asociatia Studentilor si Absolventilor TCM care își propun să reunească un număr cât mai mare de studenți pentru a le aminti tinerilor că avem propria sărbătoare a dragostei.

Pe 24 februarie se iubește, dar se iubește în dulcele stil românesc. Liga Studenților Electroniști din Iași vă invită marți, 24 februarie, în Piața Unirii, să luați parte la FlashMob-ul dedicat acestei zile. De la ora 13:30, sunteți asteptați în numar cât mai mare, pentru a lua parte la realizarea unei inimi cu specific românesc. Pe parcursul evenimentului,  va fi amplasat si un panou pe care tinerii, și nu numai, vor putea să-și declare dragostea pentru persoana iubită.

Începând cu ora 22:30, sunteți invitați în Club FEVER pentru a sărbători cum știți voi mai bine, la o petrecere cu tematică tradițională de Dragobete. Vor fi concursuri și nu va rămane nimeni nepremiat. Intrarea se face pe baza carnetului de student. Rezervari la: 0747 876 289 – Diana.

INFO

Liga Studentilor Electronisti din Iasi

Web:www.liga-etc.ro/

FB: www.facebook.com/LSETC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: