”De Centenar alaturi de semenii nostri” – eveniment caritabil la Ateneu

Fără apărătorii patriei, anul acesta nu am fi putut celebra Centenarul. Ei sunt cei care au apărat și continuă să ne apere și să slujească țara, transformând-o în cea mai de preț comoară.

Tărâmul Sfânt al României are străjeri de seamă, nu doar în rândul armatei ci și în rândul jandarmeriei și de aceea Ateneul ii rasplateste cu un eveniment unic, pe data de 31 martie 2018, care va avea loc în Sala Mare de spectacole “Radu Beligan”, cu începere de la ora 19.00.

Spectacolul va fi unul caritabil, pentru a răsplăti cum știm mai bine eforul pe care jandarmii îl depun pentru noi, reprezentanții societății civile. Unul dintre semenii noștri are nevoie de ajutor deoarece trece prin clipe grele. Toți banii strânși în urma acestui eveniment vor fi donați pentru jandarmul în vârstă de doar 35 de ani, care suferă de o boala cumplită.

In cadrul spectacolului va concerta Corala “Vox ArtIs” a Filarmonicii Moldova Iași. Seara se va încheia cu teatru. “Povestea Unirii” va prinde din nou viață, la Ateneu prin spectacolul conceput de către regizorul Ovidiu Lazăr.

Sunteti asteptati la Ateneul din Iași, pe toți cei cu suflet de român, pentru a face un bine seamănului nostru și pentru a petrece împreună o seară de poveste.

BILETE

Prețul biletului este 45 lei și poate fi achiziționat doar de la casieria Ateneului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: