De 7 ani ”Mai Bine”

 

daruiesti si legumesti

Anul acesta,  Mai Bine aniversează 7 ani de printr-un eveniment prin care vor să aibă răgazul de a petrece timp de calitate alături de cei apropiați lor. Evenimentul este dedicat strângerii de fonduri pentru sera ecologică pe care urmează să o construiasca anul acesta, Legumești.

Vineri, 26 februarie, la Teatru Cub începând cu ora 19.00, cei de la Slow Food Iași vor avea pregătite bunătăți pentru o șuetă între prieteni și o gustare sănătoasă, după care veți dori să vă lingeți pe degete.

De la 20.30, Fine, It’s Pink va vor încânta și oferi o experiență fermecătoare, printr-un recital viu, colorat și înmiresmat. Acordurile lor transced genurile muzicale, astfel că există sunete pentru fiecare.

Între 22.00 și 01.00, NEICA Nimeni  va transmite vibrații pozitive direct de pe viniluri, pentru o mișcare perpetuă. Tempo-urile de el create sunt de fiecare dată altele, întocmai ca un maestru care știe să se joace cu artele.

Pleacă fiecare când și cum poate, însă nimeni nu va ieși la final pe ușă fără o mulțumire, venită din exterior sau din interior. Fii alături de Mai Bine, pentru ca și tu să Dăruiești Legumești!

Detalii suplimentare și posibilitatea de a contribui la etapa Sădești Legumești, fie că poți sau nu să ajungi la eveniment, se află la www.generosity.com

BILETE

Primii 100 de oameni care vor cumpăra bilete pentru Dăruiești Legumești vor primi automat, fără tragere la sorți, câte un premiu oferite de partenerii noștri, pe care îi vom prezenta pe fiecare în parte în perioada următoare. Acestea vor fi atribuite în mod aleatoriu numerelor de pe bilete – de la 1 la 100 –, urmând ca în seara evenimentului să aflii ce premiu ți-a fost sortit.

Biletele pot fi achiziționate de la Acaju, Meru Iaşi, CUIB, precum și de la birourile Mai Bine, care se află pe str. Petru Rareș nr. 6, în spațiul pe care îl împărțim cu REDU, până pe 25 februarie, inclusiv, în schimbul unei contribuții de 50 lei. Numărul total de bilete puse la dispoziție va fi de 150, în conformitate cu capacitatea maximă a spațiului, însă nimeni nu va ieși la final fără o mulțumire, venită din exterior și/sau din interior. În plus, toți participanții vor primi semințe naturale chiar de la intrare, de la prietenii noștri de la Ecoruralis-în sprijinul Tăranilor.

În cazul în care nu reușești să ajungi în nici unul din spațiile unde pot fi găsite biletele, atunci poți face o donație online în contul Mai Bine, în valoare de 50 lei, în care să fie specificat clar „Dăruiești Legumești”, folosind următoarele date:

Asociația Mai Bine
Str. Amurgului nr. 4, Iași, 700415
CIF 25076322
UniCredit Bank – RO27BACX0000000857400000 (cont Ron

INFO

Asociatia Mai Bine

Web: www.maibine.eu

FB: www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: