De 5 ani Mai Bine! Jazz mix si After Party

Asociatia Mai Bine sărbătoreste la finalul lunii februarie cinci ani de existentă, prilej cu care ne readucem aminte de începuturi, rechemăm alături de noi pe oamenii dragi care ne-au sprijinit de-a lungul timpului, ne facem noi cunostinte si vorbim despre planuri prin care să ne concretizăm ideile si aspiratiile către o societate mai informată, mai activă si mai responsabilă, către o lume mai bună.

Cei cinci ani de Mai Bine au însemnat atât cresterea noastră calitativă în ce priveste profesionalizarea si maturizarea noastră, cât si în sporirea vizibilitătii si recunoasterii organizatiei.  În această perioadă am reusit să dezvoltăm proiecte si activităti care răspund domeniilor de actiune strategice pe care le-am avut în vedere: protectia mediului, economia socială si educatia pentru sustenabilitate, corespunzătoare abordării noastre holistice pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile. Au fost cinci ani de realizări, una dintre ele, si cea mai importantă, fiind deschiderea la finalul anului trecut a primei întreprinderi sociale din România care să promoveze consumul responsabil – Centrul Urban de Initiative Bune. Este o realizare care ne bucură, deoarece răspunde intereselor asociatiei si pune în aplicare ceea ce promovăm încă de la înfiintare: respectul fată de mediu si oameni, cumpărăturile solidare, comertul local si comertul echitabil precum si adoptarea unui stil de viată sănătos”, afirmă Anca Gheorghică, director executiv al Asociatiei Mai Bine.

Vineri, 21 februarie, invităm iesenii să celebreze alături de noi aniversarea a 5 ani de Mai Bine într-o atmosferă prietenoasă, caldă si festivă.  De la ora 20.00, la Galeriile Pod Pogor – Fiul, pregătim un concert Jazz mix cu Catrinel Bejenariu si niste Domni, urmat de ritmuri alese într-un after party cu Beat Poetry si cu Les Animaux.

BILETE

Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate în avans de la CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune – la pretul de 10 lei sau, în seara evenimentului, la pretul de 15 lei.

Pentru un meniu complet, vor fi alături prietenii nostri de la Slow Food Iasi si vor pregăti pentru această seară preparate usoare si gustoase, în combinatii aparte, din produse locale si de sezon, care vor putea fi achizitionate pe tot parcursul petrecerii.

INFO

Mai Bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: