Anul acesta, de 1 Decembrie, Bistro Moo îşi îndeamnă clienţii să renunţe la fiţe şi să revină la “origini”, marcând în acest fel nu numai Ziua Naţională a României, ci şi Centenarul.
Deşi clienţii Moo sunt obişnuiţi cu un meniu mediteranean, care se remarcă prin paste făcute în casă, pizza preparată după reţete tradiţionale italiene, steak-uri şi burgeri, vor fi surprinşi ca, de 1 decembrie, să regăsească altfel de preparate în restaurantul lor preferat.
Borş mânăstiresc, ciulama bucovineană de pui cu mămăligă sau păstrăv rumenit în mălai cu mămăligă şi mujdei, sunt doar câteva din preparatele tradiţionale propuse de Bistro Moo într-un meniu special, propus pe durata weekendului 30 noiembrie – 2 decembrie 2018.
Alături de meniul dedicat, clienţii vor avea ocazia de a asculta muzică româneasca live, în fiecare zi, în aceeaşi perioadă: 30 noiembrie – 3 decembrie.
Partenerii evenimentului: Ziarul de Iasi, Iasi Fun
INFO
BISTRO MOO
Str. Palas 50, Parcul Palas