Davide Squillace mixeaza la Nights.ro Awards 2012

Cel mai important barometru al industriei de clubbing din Romania a dat startul votarii pentru premiile Nights.ro Awards 2012. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2012 si il va avea ca invitat special pe Davide Squillace, unul dintre cei mai buni DJ la nivel mondial.

david-squillace

FOTO: www.residentadvisor.net

Pentru ca editia din acest an este una mai speciala, cu ocazia implinirii a 10 ani de la primul eveniment, organizatorii vor aduce un DJ celebru, pe Davide Squillace. Acesta este recunoscut ca rezident Circoloco in DC10 Ibiza, iar alaturi de Luca Bachetti este fondator al casei de discuri Hideout. De asemenea face parte din grupul Better Lost Than Stupid, impreuna cu Matthias Tanzamann si Martin Buttrich.

Evenimentul Nights.ro Awards a ajuns anul acesta la cea de-a 10 editie. Importanta evenimentului a crescut de la an la an, ajungind unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului pentru fanii acestui gen de muzica. Printre categoriile pentru care fanii pot vota artistii si evenimentele favorite se numara: “Cel mai bun DJ roman in 2011“, “Cel mai bun club din 2011“, “Melodia de club a anului 2011 in Romania” si altele.

Votarea se poate face online, pe pagina oficiala a evenimentului, www.awards.nights.ro. Perioada in care se poate vota este 11 ianuarie – 20 februarie 2012.

Mai multe informatii legate de locul de desfasurare al evenimentului si alte detalii vor fi facute publice ulterior, de catre organizatori.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: