David Bisbal a sosit in Romania pentru concertul pe care-l va sustine la Sala Palatului

David Bisbal a sosit in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti,  avionul cu care a venit aterizind pe aeroportul Henry Coanda cu putin timp inainte de ora 18.  Artistul spaniol a avut parte de o primire entuziasta din partea fanilor prezenti la aeroport, carora le-a raspuns cu imbratisari si autografe.

david_bisbal la aeroport

David Bisbal la sosirea pe aeroportul Henry Coanda / Credit Foto:infomusic.ro

Bisbal va sustine maine, 22 aprilie, un spectacol  la Sala Palatului. Cantaretul este extrem de incantat de vizita in Romania si le-a multumit atat fanilor, cat si presei pentru sustinerea oferita. Acesta a fost prezent in aceasta seara in Plaza Romania, unde a sustinut o sesiune de autografe.

VEZI SI: Concert David Bisbal, Sala Palatului, 22 aprilie 2012

David Bisbal se afla pentru a doua oara in Romania, prima data in decembrie 2008, atunci cind peste 4000 de fani l-au acompaniat frenetic.  Bisbal a declarat la conferinta de pe aeroport ca spectacolul de la Bucuresti face parte din noul sau proiect, un concert acustic. El a marturisit ca este emotionat deoarece va fi concertul cu numarul 90. Bisbal a mai declarat ca din repertoriu nu vor lipsi cele mai cunoscute hit-uri ale sale – ”Buleria”, ”Corazon Latino” si ”Sin Mirar Atras”.

Cintaretul de muzica latino se va alatura, din 22 aprilie, Consiliului presedintilor de onoare ai CIADO Romania. Membrii Consiliului promoveaza in cadrul evenimentelor la care participa conceptul antidrog si alternativele la consumul de droguri, precum si programul ”Arta contra Drog”.  Din Consiliu mai fac parte multiplii campioni mondiali, olimpici si europeni Natalia Bestemianova, Andrei Bukin, Igor Bobrin, prim-solistii Teatrului Balsoi din Moscova Nina Kaptsova si Andrei Uvarov, celebrul dansator de flamenco Joaquin Cortes si actrita Maia Morgenstern.

Bisbal si-a inceput cariera in urma cu 10 ani, timp in care a lansat patru albume, care au inregistrat vinzari de peste cinci milioane de discuri.  Concertul de la Bucuresti face parte din seria evenimentelor derulate in cadrul proiectului national cultural “Arta Contra Drog” 2012, initiat de CIADO Romania.

Pentru a vedea cine cinta in deschiderea concertului sustinut de David Bisbal click AICI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: