”Dăruim în seara de Ajun” – eveniment caritabil în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism

Afis-A3-Daruim-in-seara-de-

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași, împreună cu partenerii săi: Cluburile Lions Iași D, Lions Iași 2000 și Asociația Muzicală „Angeli”, organizează luni, 21 decembrie 2015, ora 18.00, în sala mare a Casei de Cultură a Studenților Iași, spectacolul caritabil “Dăruim în seara de Ajun”.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesare terapiilor specifice pentru 30 de copii și tineri cu autism care vin zilnic la A.N.C.A.A.R. Iași.

Programul serii va fi deschis cu un concert din repertoriul românesc și internațional susținut de Orchestra „Artes” a Universității de Arte „George Enescu” din Iași, dirijor Aurel Balae având-o ca invitată pe soprana Daniela Ciocan, artist liric în cadrul Operei Naționale Române Iași. Ansamblul folcloric „Doina Carpaților”, condus de dirijorul Marinică Botea şi de coregraful Petre Şuşu, va aduce pe scenă frumoasele tradiții ale obiceiurilor moldovenești din perioada de iarnă. Copiii din Corul „Angeli”, dirijor Florin Spatariu, alături de invitata lor Cristina Grigoraș, solistă a Operei Nationale Române Iași, vor încheia seara dedicată dăruirii cu un concert de colinde.

Îi aşteptăm pe ieşeni la acest eveniment care dorește să producă o schimbare în viața copiilor și tinerilor cu autism, acordându-le șansa de a beneficia de terapii care să îi ajute să se dezvolte. Fiecare dintre noi poate deveni un sprijin pentru un copil special pe care să-l accepte și să-l susțină”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta ANCAAR Iași.”

Evenimentul este susținut de Muzeul Literaturii Române Iași și Casa de Cultură a Municipiului Iași “Mihai Ursachi. Spectacolul va fi prezentat de Carmen Târnoveanu și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Ziarul de Iași, IasiFun și WINK Public Multimedia.

INTRARE

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 30 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate ANCAAR Iași. Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro.

INFO

ANCAAR Iasi

www.ancaar-iasi.ro

www.facebook.com/ancaariasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: