Daruieste Timp pentru Viata

timp pentru viata_calin graur

Calin este un copil de 6 ani care lupta. Viata ta se numara in ANI, a lui in ZILE. Implicarea noastra ii va umple timpul, reactia noastra ii este sansa. Aceasta este o chemare la actiune, pentru noi toti, pentru FIECARE! TIMP pentru VIATA – 2 februarie 2013, Palas Mall, Congress Hall, 19:00

INVITATI

Vor participa: Daniel Buzdugan, Catalin Morosanu, Beatrice Rancea, Madalina Lefter, Adrian Monoranu, Cristina Nichita, Emil Coseru, The Sky TRUPA VUNK

FIECARE. TOTI. Timp pentru Viata

DESPRE

”Timp pentru viata” este un eveniment caritabil pentru tratamentul unui copil de 6 ani, pe nume Calin, diagnosticat cu tumora cerebrala. Un context al armonizarii sufletelor, pentru o cauza sfasietoare, lupta pentru viata. Un spatiu creat pentru imbinarea organizata a 8 domenii diferite de interes pentru marele public, reprezentate de persoane publice cu radacina ieseana, fiecare cu actul sau artistic.

O oportunitate pentru facilitarea unei promovari eficiente a companiilor locale si nationale interesate, prin sponsorizarea prestatiei unui invitat implicat. Un prilej de voie buna si distractie pentru amatorii de muzica, dans, stand-up, balet, teatru, comunicare, adica pentru fiecare. Un mijloc de a aduna laolalta inimi pentru a darui viata unui copil.

BILETE

Daruieste-i ore lui Calin, achizitionand bilete de la centrele INFO din Palas Mall si Iulius Mall sau trimitand un mesaj pe Facebook cu numarul de bilete si locul in care doriti sa le livram. Le veti primi a doua zi! Iata care sunt variantele de bilete:

  • Show ieseni pentru ieseni (spectacol interactiv cu vedete iesene de notorietate): Daniel Buzdugan, Catalin Morosanu, Beatrice Rancea, Madalina Lefter, Emil Coseru, Cristina Nichita, Adrian Monoranu, The Sky, intr-un caleidoscop al talentelor, focalizate catre Calin.

De la orele 19:00, Sala de Evenimente, Palas, etaj 2 / Durata: 1h30  / PRET: 50 lei (daruiesti 1 ora lui Calin)

  • Concert VUNK (Nu scapa nimeni…fara EMOTII)

De la orele 20:00, Sala de Evenimente, Palas, etaj 2 / PRET: 50 lei si  primesti 1 loc pentru un prieten (acces pentru 2 persoane)

  • Bilet DUO – acces la ambele parti

PRET: 75 lei (daruiesti 2 ore pentru Calin)

Puteti face rezervari la numerele 0740-243143; 0756-555128  – OneEvents. Plata biletelor se face la livrare. Alegerea locurilor in sala se face in functie de ordinea achizitionarii biletelor

*Eveniment organizat de OneEvents, in parteneriat cu EuropeDirect Iasi, Rotaract Copou, Palas si Shamrock Inn

INFO

www.calingraur.info

www.facebook.com/Timp pentru Viata

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: