Daruieste – Proiectie de film si gustari lente

În data de 23 ianuarie 2014, de la ora 18.30 Slow Food Iasi organizează „Dăruieste”, un eveniment de sustinere a persoanelor vulnerabile, care au nevoie de sprijin pentru a avea parte de un trai putin mai vesel si mai sigur. Acesta va avea loc la CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune, fiind primul din o serie de evenimente care vor avea loc în fiecare joi în cadrul CUIB.

Evenimentul va reuni mai multe activităti, care vor oferi momente de tihnă si savoare participantilor. La ora 18.30, participantii vor putea viziona filmul Dirt! (SUA, 86’, 2009), un documentar care prezintă diferite aspecte cu privire la pământ si pe seama căruia vom initia o discutie prietenoasă la finalul proiectiei. Filmul este subtitrat în limba română, gratie voluntarilor asociatiei Mai Bine.

Slow Food Iasi va pregăti gustări usoare de savurat în tihnă, folosind ingrediente locale si de sezon, după cum bine ne-au obisnuit din evenimentele anterioare.

Intrarea la acest eveniment este de 10 lei, iar preparatele care vor fi servite din meniul CUIB si din meniul voluntarilor Slow Food Iasi vor putea fi achizitionate la preturi modice. Toate sumele strânse vor fi donate. Biletele se pot achizitiona de la CUIB în limita locurilor disponibile, 25 la număr.

INFO

La Cuib

Str. Gavriil Musicescu 14

www.facebook.com/lacuib

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: