”DARUIESTE de sarbatori” / Bazar si concert in scop caritabil

Inainte de sarbatori, Asociatia Mai Bine va asteapta la un eveniment solidar sambata, 15 decembrie. De la ora 17, la Clubul Creatorilor, valorificam obiecte la preturi modice, apoi, de la 21, dansam pe ritmuri alese cu Enka si Les Animaux.

Asociatia Mai Bine organizeaza un nou bazar cu lucruri pe care le valorificam la sume modice. Prin acest bazar solidar ne propunem sa prelungim durata de viata a produselor si, totodata, sa sprijinim un grup de copii cu handicap mintal si/sau fizic de la un centru de recuperare din Iasi. Daca aveti pe acasa obiecte de prisos, le puteti aduce la Clubul Creatorilor sambata, între orele 16 si 17. Noi le împaturim, aranjam micul butic si dupa ora 17, pana seara la 20, împartim obiecte la preturi modeste.

De la ora 21, Enka si Les Animaux ne canta si încanta, la acelasi Club al Creatorilor. Pretul biletului este de 10 lei, iar fondurile stranse vor fi donate centrului pentru copii cu handicap.

Parteneri în organizarea acestui eveniment ne sunt Cafeneaua Acaju si Clubul Creatorilor. Activitatea face parte din proiectul Cultura Civica Contemporana, desfasurat în perioada iunie-decembrie 2012, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.

INFO

ASOCIATIA MAI BINE

www.maibine.eu

CLUBUL CREATORILOR

Adresa: Langa Cubul din centru, Galeriile Stefan cel Mare, demisol (vis-a-vis de barul “La Baza”)

www.facebook.com/clubul.creatorilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: