Seara de darts

Seara de Darts este un eveniment special organizat pt cei care abia au descoperit acest sport. Aici vor avea ocazia sa intalneasca alti jucatori, aflati in aceeasi situatie, si vor avea parte de indrumarea unui reprezentant Iasi Darts Club! In fiecare marti, de la ora 18:30.

Clubul Sportiv Iasi Darts Club a luat fiinta in Mai 2011 din pasiunea unor ieseni pentru Darts, un sport relativ nou in Romania dar care atrage din ce in ce mai multi adepti. In prezent Iasi Darts Club este singura organizatie sportiva din Iasi care promoveaza Dartsul si ofera cadru competitional iesenilor pasionati de acest sport. Incepand cu septembrie 2011 Iasi Darts Club este afiliat la Federatia de Darts din Romania. In prezent clubul numara 12 membri si 38 de sportivi legitimati.

Principalele locații partenere din Iași unde sunt organizate concursurile la nivel local sunt: Club Play Again – Palas Mall, nivelul 0; Dublin Pub – Str. Vasile Conta nr 30; Master Club – Bd. Mangeron nr. 71 A; Viper Club – Iulius Mall, demisol; Oxford Pub; BackRoom 34 – Campus Tudor Vadimirescu (camin T3-T4).

In cazul in care doresti sa devii membru, sportiv legitimat sau partener Iasi Darts Club, doresti sa investesti in acest club, vrei sa instalezi un board in locatia ta, sau sa ne ajuti cu promovarea dartsului in comunitatea locala, ai idei care crezi ca ne-ar ajuta sau pur si simplu ai vrea sa iei legatura cu noi…

INFO

Iasi Darts Club

www.iasidartsclub.ro

www.facebook.com/IsDartsClub

E-mail: contact@iasidartsclub.ro

Telefon: 0747 035 009

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: