”Dare to be different” – expozitie de arta digitala / 3-21 februarie

dare to be different

Expozitia de arta digitala DARE TO BE DIFFERENT, semnata de Caras Ionut, se va desfasura în perioada 3-21 Februarie 2013, fiind gazduita de Galeriile de Arta ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Corpul I, Bulevardul Carol I, nr. 19.

Evenimentul este organizat de Centrul de Studii Europene si Biblioteca Austria din cadrul Universitatii si este o invitatie adresata tuturor iubitorilor de frumos, nu doar pasionatilor de arta fotografica si digitala, de a avea un moment de reverie, contempland creatiile artistice exceptionale expuse, ce reflecta magia fiecarui moment, divinul ascuns în clipe si oameni obisnuiti, fie ei si lipsiti de noroc.

Twin Peaks - Caras Ionut

Caras Ionut… El se ocupa, în tacere sau în zgomot, ca si mine, de popularea universului cu clisee pozitive… fara pic de dispret (dimpotriva), fata de oamenii tristi si goi, care dintr-un motiv sau altul mor singuri… […] Unii privesc cu groaza si apetit pentru senzational aceste zile… Altii, traiesc pur si simplu realitatea… o realitate care ne vorbeste tuturor despre posibilitatea de a ne trezi, de a fi solidari, de a fi buni.Luana Ibacka

INFO

Galeriile de Arta ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi,

Corpul I, Bulevardul Carol I, nr. 19

www.facebook.com/Caras-Ionut/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: