Dans sportiv la Sala Polivalenta, 6-7 aprilie

Cupa Reflex

Clubul Sportiv Reflex in parteneriat cu Cercul Militar Iasi , Palatul Copiilor Iasi , Primaria Municipiului Iasi , sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv va invita la Campionatul National de 10 dansuri, Campionatul National Under 21 si Cupa Reflex , 6-7 aprilie, Sala Polivalenta Iasi.

Campionatul  National de 10 dansuri si Campionatul  National Under 21 sunt 2 competitii ce se desfasoara anual pe mai multe categorii de varste si clase valorice la care participa dansatori de mare prestigiu din intreaga tara.Castigatorii acestor competitii vor reprezenta  Romania la Campionatele Europene si Mondiale .

Avand in vedere traditia dansului si buna organizarea a editiilor anterioare , Federatia Romana  de Dans Sportiv a hotarat ca aceste doua competitii sa se desfasoare in Iasi . Competiile vor avea un impact major in comunitatea ieseana , prin atragerea mediatizarii nu doar la nivel local, ci si la nivel national,atat in presa sportiva , cat si cea generalista.

La aceasta competitie va fi invitat in calitate de arbitru renumitul dansator Mihai Petre. La aceste competitii  sunt asteptati peste 1000 de  sportivi de la 60  de cluburi din intreaga tara.

PROGRAM SI REGULAMENT

  • 1-5 aprilie 2013 : inscrierea concurentilor.
  • 6-7 aprilie 2013 : concursul propriu-zis.

regulament reflex

INFO

www.reflex-dance.ro/campionat

www.facebook.com/campionat2013

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: