”Dangerous woman” al Arianei Grande este cel mai bine vandut album al acestei saptamani

Ariana Grande - Dangerous Woman

Dangerous Woman, noul album al Arianei Grande este cel mai bine vandut album din intreaga lume in aceasta saptamana. Dominand topurile din intreaga lume, Dangerous Woman, a ocupat primul loc in topul iTunes in peste 70 de tari.

Cu vanzari de peste 175 de mii inregistrate doar in Statele Unite, albumul marcheaza si prima saptamana cu cele mai bune vanzari din intreaga cariera a artistei, conform Billboard. Totodata, exceptand-o pe Beyonce, este si cel mai bine vandut album in saptamana de debut a unei artiste in 2016. Mai mult, este unul din cele mai bune debuturi de albume din 2016. In Statele Unite este pe primul loc in topul de albume digitale. Consumul global a depasit echivalentul unui milion de albume vandute, in timp ce Ariana a obtinut pentru prima data primul loc in topuri in Regatul Unit, Irlanda, Olanda, Noua Zeelanda si Italia, dar si in Canada, Australia sau Mexic, unde a mai ocupat prima pozitie cu albumul My Everything, din 2014.

Este cel de-al treilea debut consecutiv pe prima pozitie in topul Japanese Oricon International Album. Intre timp, de la lansarea pe 11 martie, primul single extras de pe album, Dangerous Woman, continua sa urce in topuri, de pe locul 14 pana pe pozitia a opta in Billboard Hot 100 saptamana aceasta.

Lansarea albumului fost amplificata de sprijinul radio si de campaniile de pe platformele digitale. Ariana a incheiat un parteneriat cu Snapchat pentru The Ariana Lens. Cu ajutorul Apple Music, The Ariana Lens a depasit 100 de milioane de vizualizari in Statele Unite, Regatul Unit, Canada si Australia. Promovarea inovativa a albumului a inclus si  dezvaluirea unei piese pe zi in Apple Music in saptamana lansarii si o prestatie live intr-un cadru intim la Angel Orensanz Center in New York.

Nominalizata Premiilor Grammy si rasplatita cu numeroase discuri de platina, Ariana a gazduit un episod al show-ului Saturday Night Live, pe langa aparitiile in cadrul MTV Movie Awards 2016, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Radio Disney Music Awards, Good Morning America, Jimmy Kimmel LIVE!, The Voice si Billboard Music Awards.

Recent, revista Time a introdus-o pe Ariana in topul celor mai influente persoane din lume, distinctie pe deplin meritata avand in vedere popularitatea in continua crestere a artistei, iar revista Billboard i-a dedicat cea mai recenta coperta.

Albumul Ariana Grande – Dangerous Woman este disponibil pentru download si streaming pe toate platformele digitale: UMR.lnk.to/DangerousWomanNe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: