Danaga / Cel Visător / CZC @ Cafeneaua FiX

danaga-fix

Facem asa, hai sa ne vedem la Fix pe 25 noiembrie 2016, de la ora 22:00, si de acolo vedem ce se intampla. Hint: Warm up Cel Visător / Danaga live / CZC visuals . O sa fie foarte tare!

Danaga (Daniel Aga) și-a început aventura sa muzicală în 1998, ca solist vocal și chitarist într-o trupa rock. După o pauză de câțiva ani își vinde motocicleta pentru a-și cumpăra primul său computer și trece la electronice. Muzica lui este un amestec între diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk până la techno și house, cu influențe etno. A aparut pe scena alaturi de nume importante din muzica electronica cum ar fi Slient Strike, Subcarpati, K-lu, Matze, Akua Naru, Guts, Renegades of Jazz etc. A apărut cu producții propri pe compilația “Culese din Cartier”, editată de Subcarpați, precum și pe Buzz RO! 2011 la Local Records Primul său album, “Am n-aripi” este o colecție de povestiri despre omul contemporan alienat care încearcă să găsească adevăratulsău sine și este disponibil pentru descărcare la danaga.bandcamp.com.

Elvys Sandu, sub numele de scenă Cel Visător e mai degrabă un pasionat consumator de muzică decât un DJ în adevăratul sens al cuvântului. Jazz, pop si hip-hop sunt genurile în jurul cărora gravitează mai toată muzica selectată de el. Cu rădăcini de pe intreg mapamondul, mereu ritmată, plină de sens, cu atitudine si cu un iz de dans care nu te lasă să stai locului.

CZC (Andrei Cozlac) (n. 1986) este video artist, și-a început activitatea de VJ în anul 2005, activând în crew-ul Drums.ro și DGW, având totodată colaborări cu festivaluri de muzică din țară și din afară, împărțind scena cu artiști precum Calyx, Concord Dawn, Bulletproof, Netsky, Extrawelt, Stanton Warriors, Extrawelt, Telepopmussik , Trowing Snow, Zamilska,Vlad Caia, Dr. Dan, Suie Paparude, DJ Snow, Bully, VRT, Rancha, Gojira, etc. Experimentalist, interesat în ultimele tehnologii multimedia, a colaborat la numeroase proiecte independente de visuals, video-mapping, proiecții live. Andrei a semnat video design-ul unor piese de teatru în regia unor regizori precum Radu Afrim, Silviu Purcarete, Alexandru Dabija, Theodor Cristian Popescu, Ioana Păun, Octavian Jighirgiu, Florin Caracala, Eugen Jebeleanu, etc. A realizat numeroase instalații video și a pus bazele proiectului AV//Sattelites cu care a urcat pe aceeași scenă cu artiști precum Arms and Sleepers, Sun Gliters, Brazda lui Novac, Yvat.

REZERVARE

Artist support: 15 lei!

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: