Dan Negru (NU MAI) vine in Iasi, la „Întâlnirile ASJ”

Întâlnirea cu omul de televiziune Dan Negru programată pentru astăzi, 16 ianuarie, de la ora 17.00 este ANULATA din cauza condițiilor meteo nefavorabile care împiedică circulația aeriană pe ruta București – Iași. Discuția pe marginea temei „Televiziunea, între divertisment și breaking news” va fi reprogramată și anunțată în prealabil.

Membrii Asociației Studenților Jurnaliști (ASJ) din Iași reiau seria de întâlniri din cadrul proiectului „Întâlnirile ASJ”. Întâlnirile ASJ debutează anul acesta cu discuția ce îl va avea în prim-plan pe omul de televiziune Dan Negru.

Tema principală, „Televiziunea, între divertisment și breaking news”, va fi dezbătută luni, 16 ianuarie, începând cu ora 17.00, în Sala de Conferințe a Școlilor Doctorale din Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Întâlnirea este dedicată studenților de la specializările Jurnalism și Comunicare, de la Departamentul de Românistică, Jurnalism și Științe ale Comunicării și Literatură comparată al Facultății de Litere.

Întâlnirea va fi moderată de jurnalistul Andrei Giurgia.

Evenimentul își propune familiarizarea viitorilor jurnaliști cu mediul în care ar putea lucra, dar și depășirea limitelor teoretice cu care se confruntă studenții la facultate. Totodată, participanții își pot satisface curiozitățile cu privire la drumul parcurs de Dan Negru în formarea sa ca om de televiziune.

Am avut adeseori întâlniri cu studenții de la Jurnalism din toată țara și de fiecare dată eu am avut ce învăța, eu am aflat cele mai multe lucruri noi. Așa că, sunt egoist. Vin să învăț lucruri de la viitorii mei colegi de breaslă”, mărturisește Dan Negru.

Entuziasmul nostru, dar şi cel al omului de televiziune Dan Negru, a crescut atunci când noi i-am propus să se întâlnească cu studenții de la Jurnalism, într-un cadru non-formal. Plănuim ca în cursul noului an calendaristic să apropiem studenții de la Iaşi de oamenii din presa națională”, precizează Ionuț Teoderaşcu, președintele Asociației Studenților Jurnaliști.

Parteneri: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, 360.uaic.ro

 

Începând cu anul 2007, membrii ASJ au demarat o serie de întâlniri cu jurnaliști, printre care Liviu Iolu, Sanda Nicola, Mihai Tatulici, Toader Păun, Robert Turcescu și Cristian Tudor Popescu, iar începutul anului 2017 îl are ca invitat pe Dan Negru, imaginea emisiunilor de divertisment ale postului de televiziune Antena 1.

INFO

Asociația Studenților Jurnaliști Iasi (ASJ)

sjiasi.com

www.facebook.com/asj.iasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: