Dan Bittman a lansat un single inedit, “Si ingerii au demonii lor”

si_ingerii_au_demoni-640

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a lansat astazi( 22 ian. n.a) o noua piesa, “Si ingerii au demonii lor”, cu un mesaj puternic si un videoclip pe masura, filmat intr-o locatie speciala.

Noul single este rezultatul intalnirii mele cu Alex Pelin si Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentati, cu un palmares impresionant. Mi-a placut foarte tare piesa inca din prima clipa in care am ascultat negativul, am inregistrat-o chiar atunci si aceea a ramas varianta finala”, a explicat Bittman.

Muzica noii piese este semnata de cei doi, iar Dan Bittman si-a pus si el amprenta asupra versurilor. “Melodia are un mesaj puternic, dezvaluit chiar din titlu. Asa cum se intampla in viata, de multe ori intalnesti doua personalitati intr-o singura persoana: ingerul rau si ingerul bun”, a spus cantaretul.

Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, a fost filmat in incinta Teatrului National din Caracal, o cladire foarte veche, complet renovata. Alice Peneaca, model si actrita, joaca in clip dublu rol: atat ingerul bun, cat si cel rau.

A fost o experienta formidabila! Am filmat pana la 2 noaptea, a fost o munca sustinuta, alaturi de o echipa tanara, entuziasta si extrem de implicata. Veti vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multa actiune si o forta a imaginii incredibila”, a adaugat Bittman.

Noul single, produs de KAZIBO Music, este, din perpectiva solistului, o legatura intre doua generatii: “M-am gandit ca este momentul sa arat ca nu exista asa-zisa prapastie intre generatiile de artisti, cea din care fac eu parte si cea tanara. Exista multe moduri in care putem colabora si putem face multe lucruri minunate. Sustin proiectele realizate de tineri si imi place sa cred ca aceasta piesa este ca o punte intre generatii. In plus, piesa are si o tenta rock, mi-a placut ideea de a readuce in atentia ascultatorilor acest gen muzical, putin cam neglijat in ultimii ani in Romania”, a incheiat artistul.

Mix si master: Adi Colceru.

Credit foto: Studio 135

INFO

www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: