Dan Andrei, CAP, Mike T si Alexandra Padurara @Answer

dan-andrei-answer

In mijloc de noiembrie, Answer va asteapta cu o petrecere “pour le connaisseurs ” Vom fi pentru o noapte in compania lui Dan Andrei (Arpiar/Jessus loved you) unul dintre cei mai reprezentativi artisti romani la nivel international, CAP – un nume care se regaseste pe line up-urile celor mai mari petreceri din Bucuresti, Mike T (Overlay – Ibiza) si Alexandra Paduraru.

DAN ANDREI (ARPIAR / Be Chosen / Jesus Loved you)

Dan Andrei is another off-hand and refreshing burst in the house musical playground, although he’s not influenced by house. Already in the musical field for 5 years now and against the electronic scene he chose activating in, his influences come from rock to hip hop, soul, funk and trip hop. Even though social networks are artists best friends on promoting nowadays, Dan Andrei dislikes this area extremely, so you might find him doing the warm-up for Ricardo Villalobos and [a:rpia:r], or playing at Sunwaves, rather than on Facebook. As releases, he has under his name Just Music and Saint Omar, at Be Chosen and Untitled 1 / Untitled 2 and Ramble on / Four Sticks, at Kurbits Records. Other appearances feature In the mix – Green and Blue, at Cocoon Recordings, 3rd exposure at Exposed Audio, 200709 at Loopzilla and Taram EP, released by [a:rpia:r]. He’s definitely in the ‘must listen to’ list.
facebook.com/DanAndreiArpiar; residentadvisor.net/dj/danandrei

CAP

Tot mai prezent pe scena muzicii electronice din Romania, dar nu numai, Cap este unul dintre acei artisti care condimenteaza orice line-up. Dornic sa se afirme, a trecut de la ascultator, la audiofil, de la colectionar de viniluri, la DJ. Tranzitia a avut loc in 2010, iar de atunci evolutia sa are un trend ascendent.
Versatilitatea sa si selectia muzicala l-a purtat in ultimii ani de la cele mai cunoscute scene de muzica electronica din Bucuresti, precum GuestHouse sau Space, pana la Ibiza Zoo Project, Ibiza Underground, Sunwaves 12 daytime party sau in deschidere la Sunwaves 15. A performat ca warm-up act pentru artisti ca Thomas Melchior, Dorian Paic, Moritz Von Oswald, Francesco del Garda, DeWalta, Troy Pierce, Bill Patrick, Anja Schneider, Valentino Kanzyani sau Raresh. Alte momente importante le-a avut back to back cu artisti precum Cezar, Barac, Kozo, Praslea, Gescu, Cristi Cons sau Dan Andrei.

Atunci cand mixeaza, o face cu un amalgam de stari, fiind aproape empatic cu publicul si adaptandu-se foarte natural la vibe-ul petrecerii. Astfel, se extinde pe o arie muzicala foarte vasta, de la house vechi, pana la techno autohton, fiecare gen corelandu-se cu starea participantilor.
facebook.com/cap1ro; sunrise.ro/artists/cap

MIKE T (Overlay – Ibiza)

Dj-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” in Iasi , si-a început activitatea în 1996, urmand ca in 1999 să devina resident într-unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000 – Bianco E Nero din Cluj Napoca – unde a facut cunostinta cu lumea muzicii electronice internationale. A participat la numeroase evenimente de anvergura – Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade și multe altele.  In 2003 a inceput aventura XS club Iasi, unde pentru 9 ani a scris istorie in cultura underground din aceasta parte a tarii. In ultimii ani Ibiza i-a fost casa, mai exact cluburile de renume de pe insula printre care Ibiza Underground, Sankeys, EsVive, Shardana si Grial unde a fost resident. Mike a revenit in aceasta toamna pe meleagurile iesene unde aduces cu el un pic din cultura si vibe-ul de pe insula.
soundcloud.com/mike_dj; mixcloud.com/mikedj

ACCES

Intrarea este 15 LEI inainte de ora 24:00 si 25 LEI dupa ora 24 :00. INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZISA !!

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

www.facebook.com/pages/Answer

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: