Dacia prezinta noile sale modele la Salonul Auto de la Paris

dacia noi modele

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV.  Acestea beneficiază de o restilizare profundă, răspunzând astfel mai bine așteptărilor clienților săi. Astăzi, Dacia dezvăluie, în premieră, noul design frontal al gamei Logan și Sandero. Celelalte detalii vor fi prezentate cu ocazia conferinței de presă Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris.

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort și tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț / prestații.  În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări.

În ceea ce privește evoluțiile de design, partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule.

Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.

În concluzie, veți putea descoperi la ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evoluțiile de care au beneficiat cele patru modele, atât la exterior, cât și la interior sau în materie de motorizări. Toate acestea vă vor fi prezentate cu ocazia conferinței de presă din ziua de joi, 29 septembrie, ora 10:45, ce va avea loc la standul Dacia (hall 1).

Conferința va fi susținută de domnul Jean-Christophe Kugler, Director de Operațiuni pentru Europa și membru în Comitetul Executiv al Grupului Renault.

Cei interesați vor putea urmări conferința de presă Dacia în direct pe www.renault.com și pe www.facebook.com/Dacia.

INFO

www.renault.com

www.facebook.com/Dacia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: