Dacia literară vă invită la dezbatere: Iașul turistic – certitudine sau iluzie?

dacia literara dezbatere

Marți, 30 august 2016, cu începere la ora 17, în Galeriile „Pod Pogor” va avea loc cea de-a doua ediție a Dezbaterilor revistei „Dacia literară”.  Având tema Iașul turistic – certitudine sau iluzie?, dezbaterea  de marți dezvoltă dosarul de presă realizat în numărul de vară al publicației, axat pe potențialul turistic la orașului Iași.

Întâlnirea va încerca să răspundă la întrebări diverse precum: „Este Iașul un oraș cu vocație turistică? Cine și de ce ne vizitează? Cine și de ce nu ne vizitează? Există o strategie de dezvoltare a turismului ieșean? Cine ar trebui să o articuleze și să o pună în practică?”

Invitatul special al dezbaterii va fi Florin Bărhălescu, antreprenor în domeniul turismului. Alături de el, vor participa la discuție reprezentanți ai autorității publice locale, operatori și antreprenori din turism.

Evenimentul va fi moderat de redactorul-șef al „Daciei literare”, Călin Ciobotari, care a declarat: „Dezbaterile revistei Dacia literară își propun să abordeze probleme ale Iașului cultural, într-o manieră deschisă, în spiritul critic, decrispat, al junimismului, dar prin metodele debate-ului contemporan. Vedem în dialogul public și în întâlnirea cu celălalt date esențiale pentru o meditație onestă și constructivă asupra prezentului.

Dezbaterile revistei „Dacia literară” se aliniază politicii de reformare a revistei și de sincronizare cu aspectele actuale ale câmpului cultural.  Evenimentele, organizate de revista „Dacia literară” și  Muzeul Național al Literaturii Române Iași, își propun dezbaterea temelor de actualitate ale culturii, cu actorii implicați direct și cei interesați de soluții.

INFO

Revista ”Dacia literara”

www.facebook.com/dacia.literara

PE ACEEASI TEMA:

Dezbaterea ”Activismul familial intr-o societate democrata”

ZSF 2017 / Ce inseamna sa fii liber, in viziunea lui Cosmin Vaman

Comisarul european Marianne Thyssen sta de vorba cu iesenii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: