Dacia Dokker va fi lansata in acest an

Viitorul model Dacia Dokker va fi inspirat de Renault Kangoo. Interesant este ca, din cauza parteneriatului dintre Renault si Daimler, va exista si o varianta Kangoo care va purta sigla Mercedes si care se va numi Citan. Practic, Dacia si Mercedes vor avea in gama modele inrudite.

dacia_dokker modelare

Nu au fost date inca publicitatii fotografii oficiale ale viitorului model Dacia Dokker. Imaginea de mai sus este o combinatie (realizata pe calculator) dintre Dacia Lodgy si Renault Kangoo

Site-ul german Auto.freenet.de a dezvaluit care este proiectul secret la care lucreaza Dacia in Maroc: Dokker, model care a fost tinut in secret pina recent cind, odata cu pornirea productiei in Tanger a iesit la iveala faptul ca in aceasta fabrica se va lucra la trei modele, nu doar la doua.

Masina va fi construita pe platforma de la Kangoo Express si va prelua multe aspecte atit de design, cit si de motorizare. Versiunea utilitara Dacia Dokker va fi lansata la Salonul de la Paris, in toamna acestui an. Noul model Dacia Dokker va fi mai ieftin decit Lodgy, si din cauza asta probabil va avea mai putine elemente in versiunea standard. Se vehiculeaza un pret de 10.000 de euro pentru versiunea de baza, pret care ar trebui sa fie acelasi si in Romania chiar daca masina va fi produsa in nordul Africii.

Sursa: Ghidul Auto, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: