CONCURS: Da un LIKE pentru boxa ta wireless!

Daca iti place muzica, probabil vrei sa o asculti oriunde, chiar si in calatorii. Iar atunci cind iti place ceva, vrei sa impartasesti cu prietenii. Acum poti sa faci acest lucru cu muzica ta preferata, folosind  o boxa wireless, pe care o conectezi simplu,  fara fire, fara bataie de cap.

Boxa wireless

Asculta muzica alaturi de prietenii tai, oriunde, fara fire, fara batai de cap!

– Fie ca esti acasa, la birou sau într-o calatorie, conectezi Dongle-ul USB la PC-ul/Laptopul tau si poti asculta melodiile tale preferate la o calitate 2.1 exceptionala.

– Timp de functionare: pana la 6 ore

REGULAMENT

Campania “Da un LIKE pentru o boxa wireless”  dureaza timp de 5 saptamini. In fiecare saptamina desemnam un cistigator, din lista celor care au dat LIKE pentru pagina noastra de Facebook aflata la adresa: facebook.com/iasifun .

E simplu, iar premiul este interesant. Ce mai stai? Da un LIKE pentru boxa ta wireless.

Perioada concursului: 19 octombrie – 23 noiembrie

Stabilirea cistigatorului si anuntarea lui se face in fiecare miercuri, la ora 12.00, incepind cu data de 26 octombrie.  Castigatorul se va desemna aleatoriu, utilizand site-ul random.org.

Am inceput sa dam boxele!

Primul cistigator, stabilit in urma tragerii la sorti de miercuri, 26 octombrie pe random.org  este Jemnoschi Mihail: http://facebook.com/jemnoschi.mihail.

Al doilea cistigator, stabilit in urma tragerii la sorti de miercuri, 2 noiembrie pe random.org  este Alex Poraicu: http://www.facebook.com/alex.poraicu.

Al treilea cistigator,stabilit in urma tragerii la sorti de miercuri, 9 noiembrie este Victoria Rusu: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000114020007. Urmatorul premiu se da pe 16 noiembrie.

Al patrulea cistigator,stabilit in urma tragerii la sorti de miercuri, 16 noiembrie este Radu Paul: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001903897290&sk=info. Urmatorul premiu se da pe 23 noiembrie.

Ultimul cistigator, stabilit in urma tragerii la sorti de miercuri, 23 noiembrie este Alex Oboroceanu: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003178750025

Concursul s-a incheiat. Le multumim tuturor celor care au participat.

Partener al concursului: VITACOM – Partenerul ideal in electronica

Adresa: Str. Gării, Nr. 11-13, Bl. L13-14, Iaşi, România
Telefon:            0332-407839
Email:              magazinised@vitacom.ro
Program:          Luni – Vineri: 09:00 – 19:00, Sâmbătă: 09:00 – 13:00, Duminică: închis

“Oferim produsele unor producatori de prestigiu din lume precum si servicii de inalta calitate … la cele mai bune preturi.”

Vitacom Electronics

PARTENER

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: