Cyclic on Tour: Mihai Popoviciu, Proof, Sean Jay Dee si Zanga

Sunteti asteptati vineri, 23 aprilie 2010, in Club Skye la o seara incendiara alaturi de Mihai Popoviciu, Proof, Sean Jay Dee si Zanga.

Mihai Popoviciu este considerat unul dintre cei mai buni producatori de muzica electronica din Europa de Est si probabil cel mai prolific producator pe care scena clubbing-ului romanesc il are. Productiile sale variaza de la un electropop melodios si melancholic la electrohouse, de la italo la ebm, de la disco la punk. Activitatea de DJ a lui Mihai Popoviciu include giguri in toate marile orase din tara precum si in strainatate in Germania, Polonia si Ungaria, mixand alaturi de nume mari precum Hell, Fisherspooner, Zombie Nation, John Selway, Kiko, Crossover sau Jor-EL. (nights.ro)

Mihai Popoviciu –Double Watt (Original Mix)

Proof este Marius Pui, un tanar DJ din Bistrita, nascut pe 3 noiembrie 1988. Este un fan al muzicii electronice de 7 ani, ascultand si mixand prin cluburi si baruri, dar si acasa. Stilul pe care se axeaza este house, deep house, si tech house. (nights.ro)

Proof – Summertrip (Original Mix)

Sean Jay Dee este cunoscut publicului ca fiind rezidentul clubului Hypnotic din Iasi. Incepand din anul 2008, Sean a inceput sa participe la evenimente in toata tara, a mixat alaturi de artisti precum Satoshi Tomiie, Simon Baker, Tom Clark, Alex Flistch, Monoroom si altii. (beatfactor.ro)

Sean Jay Dee (live) @ Escape Festival Iasi

Zanga a mixat alaturi de nume importante, precum: Marco Briguglia, Optick, Markus Homm, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Monoroom, Alex Flitsch, Ben Nott. Stilurile preferate de Zanga sunt house, minimal tehno, dub techno, tech house, deep house si techno.

Informatii si rezervari la: 0731/773.344 si 0731/773.388

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: