Cyclic on the Roof with Sabb, Radiant Album Tour

Hai și tu la cel mai așteptat eveniment al verii în materie de muzică bună și acoperișuri din Iasi, la Palas Mall, 29 Iunie, ora 22:00

Sărbătorește albumul de debut al prietenului Cyclic, Sabb, care împlinește 10 ani de carieră. Acestuia i se alătură Optick, The Model și Emann pentru o seară de distracție și beat-uri indraznete.

Lead single-ul ‘Jeopardized’, care s-a clasat în cele mai tari topuri, este o combinție între undele bass-ului și notele fine ale vocalului. Acestea se îmbină în mintea ta și crează o abundență de mișcare și o cascadă de energie.

Melodii de pe albumul aniversar “Radiant” by Sabb
1. Jeopardized
2. Down Under ft SIS
3. Leana’s Play ft Leana and Nonna’s Watering Can
4. Full Moon Tale ft Daví
5. Somebody To Love
6. Missing Home
7. Turning Point
8. Motherlove

Așa că, vineri, 29 iunie, ești invitatul special la Cyclic on the Roof. Petrecerea are loc la Palas Mall în Iași, iar intrarea se face de la ora 22:00. Tu aduci prietenii și buna dispoziție, iar ei se ocupă de restul.

BILETE

Informatiile despre bilete vor fi anuntate in curand!

Ne rezervăm dreptul de a selecta clientela. Ne dorim un public omogen cu interese și pasiuni comune, consumatori de muzică de artă și de frumos în general. Nu tolerăm: – atitudinea agresivă; – lipsa de respect față de angajați și ceilalți clienți; – violența; – persoanele neîngrjite sau îmbrăcate neadecvat; – persoanele aflate într-o stare avansată de ebrietate;

INFO

www.cyclic.ro

www.facebook.com/cyclicagency

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: