Curtea Berarilor Timișoreana din Iași sărbătorește cinci ani de poveste și tradiție a berii!

margineanu-timisoreana

Curtea Berarilor Timișoreana din Iași sărbătorește vineri, 21 noiembrie, cinci ani petrecuți împreună cu cea mai îndrăgită bere a românilor. Vă invităm la o seară plină de voie bună, alături de Mihai Mărgineanu și melodiile lui de suflet.

Berea Timișoreana invită toți iubitorii de bere și muzică bună din Iași la Curtea Berarilor Timișoreana (Bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 10) vineri, de la orele 20:00, la o seară de poveste, în care berea proaspătă și muzica bună vor acompania glasurile pline de veselie într-o atmosferă de petrecere. Mihai Mărgineanu ne va încânta cu cele mai frumoase cântece de petrecere și va crea o atmosferă de sărbătoare, așa cum se cuvine. Mușterii care ați trecut de vârsta majoratului, distractia vă așteaptă, așa că intrarea este liberă!

Curtea Berarilor Timișoreana este locul perfect în care să sărbătorești, împreună cu cei mai dragi prieteni. Vă invităm în această zi de sărbătoare alături de noi, să ciocnim halbe spumoase și să încingem atmosfera.

Vă așteptăm cu voie bună și poftă de petrecut, vineri, de la 20:00, la Curtea Berarilor Timișoreana Iași, unde vom savura specialitățile Timișoreana, iar Mihai Mărgineanu ne va încânta auzul.

LAST MINUTE…DOAR 50 LEI PERSOANA, CONCERT MIHAI MARGINEANU, GRABITI-VA!!! ULTIMILE VOUCHERE CE LE PUTETI ACHIZITIONA. Rezervari la 0725 636158; 0332 408079.

Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.  De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti – distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908. În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

INFO

Curtea Berarilor Timisoreana

Adresa: Bloc B1-B2, La Cub, La Catacombe, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10, Iași 700063

Telefon: 0332 408 079

FB: www.facebook.com/Curtea-Berarilor-Timisoreana

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: