Cursuri saptamanale de invatare a mersului pe bicicleta #6

Din luna februarie a inceput cel de-al saselea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum sute de persoane, adulti si copii au invatat in cadrul cursurilor sa pedaleze.

Nu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Se pun la dispozitie prin intermediul partenerului (Magazinul Decathlon) biciclete potrivite, in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant.

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti. De asemenea, ofera consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una.

Cursurile au loc in fiecare MARTI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in sala de sport a Magazinului Decathlon Iasi. Detalii, multe fotografii si inscrieri aici: https://bit.ly/2S7cAki

INSCRIERE

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 – telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriind un mesaj privat pe pagina de facebook. O sedinta costa 35 de lei sau puteti opta si pentru pachetul de 3 sedinte – 90 de lei. Locurile sunt limitate!

PS. Toti cursantii beneficiaza de reduceri pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction.

INFO

ProBikeAddiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: