Cursuri gratuite de limbă engleză pentru seniori la American Corner Iași

afis-curs-engleza-seniori-w
Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner, organizează o nouă serie de cursuri gratuite de limba engleză adresate seniorilor. Pensionarii vor avea ocazia să înveţe cuvinte uzuale, să îşi îmbogăţească vocabularul necesar unei conversaţii şi să aprofundeze cunoştinţele de limbă engleză, sub îndrumarea profesorilor voluntari.

Cursurile se desfășoară în cadrul programului Volunteers Shine – English Class for Seniors. Prin acest program, biblioteca propune seniorilor un mod plăcut şi util de petrecere a timpului liber, beneficiind de resursele informaţionale de la American Corner.

Cursurile sunt gratuite și se vor desfăşura săptămânal, în două sesiuni, în perioada 5 octombrie – 14 decembrie 2016 și 11 ianuarie – 15 martie 2017. Cele două grupe vor fi formate fiecare din maximum 10 participanţi, iar întâlnirile vor avea loc la sediul bibliotecii, la Compartimentul American Corner.

INSCRIERE

Înscrierile se fac până la data de 1 octombrie 2016, ora 13.00, pe baza permisului de acces la bibliotecă (eliberat gratuit la sediul bibliotecii). Pentru alte informaţii şi înscrieri puteţi contacta organizatorii la numărul de telefon 0758804011, pe adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com sau la sediul Bibliotecii Județene, Compartimentul American Corner (Bd. Ştefan cel Mare, nr. 8-10, mezanin, incinta Galeriilor comerciale).

Deschis la 28 iunie 2005, American Corner Iași este un parteneriat între Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași şi Ambasada S.U.A. la Bucureşti. Secţia pune la dispoziția publicului colecții de documente (cărţi, periodice, CD-uri, DVD-uri, casete audio şi video) pe diverse teme legate de cultura și civilizația Statelor Unite. În același timp, American Corner Iaşi este o platformă pentru: prelegeri pe diferite teme din cultura americană oferite de invitaţi din SUA, întâlniri interactive cu privire la cultura şi civilizaţia americană,  evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor tradiţionale americane precum și programe pentru instruirea tinerilor care doresc să studieze în S.U.A.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

BiblioZen: „Conflictul interpersonal sub lupă”

24 mai: Ziua Europeană a Parcurilor

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, prezentă în această săptămână la două târguri de carte organizate la Iași și la Chișinău

Inscrieri pentru Summer Reading Club la Biblioteca Judeteana Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert extraordinar de muzica bizantina in Sala Mare a Teatrului Național

Spectacolul pentru copii „Bubico” are loc în Foaierul Cinematografului Victoria

Deschiderea Fab Lab Iasi- platformă independentă adresată comunității tehnice din Iași

Deschiderea Stagiunii 2017-2018 la Ateneul din Iași

Scrie un comentariu: