Cursuri la Centrul Cultural Multifuncțional pentru Vârsta a Treia din Iași

cursuri-centrul-cultural-pentru-varsta-a-treia-iasi-foto-2013Centrul Cultural Multifuncțional pentru Vârsta a Treia lansează o nouă serie de cursuri și ateliere, în perioada 15 noiembrie 2013 – 15 decembrie 2013, dedicate persoanelor de vârsta de 50+.

Astfel, la atelierul de limbi străine, seniorii vor avea ocazia să învețe germana și engleza, nivel începător. Tot în această perioadă, va avea loc și cursul de iniţiere în utilizarea calculatorului şi a Internetului destinate persoanelor adulte şi celor de vârsta a treia care doresc să se folosească de aceste tehnologii extrem de utile în viaţa de zi cu zi. Cursurile se vor desfăşura bisăptămânal și vor fi susținute de voluntarii centrului.

Toate aceste cursuri sunt realizate potrivit cerinţelor seniorilor care ne-au vizitat la centru și ne-au solicitat o serie de activități utile pentru readucerea în viața socială și culturală activă a persoanelor de vârsta a treia.

ÎNSCRIERI

Pentru înscrieri și informații suplimentare legate de locul de desfășurare și orarul cursurilor, puteți accesa blogul centrului, ccmvtiasi.wordpress.com sau puteți suna la numărul 0744706801 .

INFO

Centrul Cultural Multifuncțional pentru Vârsta a Treia Iași

  • strada Străpungeri Silvestru, nr. 28, lângă Secția de Poliție nr.2.
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: