Cursuri gratuite pentru ONG-uri

cursuri-ong

Fundatia pentru o Societate Deschisa organizeaza 20 de training-uri gratuite pentru membrii ONG-urilor si ai grupurilor informale in Bucuresti, Iasi, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta si Timisoara.

Durata unui training este de 8 ore, iar procesul de invatare se continua prin consultanta oferita de expertii si colaboratorii Fundatiei pentru o societate deschisa. Cursurile organizate sunt urmatoarele:

  • Fara scop patrimonial – curs despre legislatia mediului asociativ – Bucuresti, 21 septembrie 2015 si Craiova, noiembrie 2015
  • Trusa de activism – instrumente de advocacy pentru cetateni organizati formal sau informal- Bucuresti, 22 septembrie 2015 si Craiova, noiembrie 2015
  • Decizia – Esenta managementului – Timisoara, octombrie 2015 si Bucuresti, decembrie 2015
  • Spune online! – social media pentru ONG-uri si grupuri informale – Bucuresti, octombrie 2015 si Cluj, noiembrie 2015
  • Organizatii cu poveste – curs despre comunicare si PR – Bucuresti, octombrie 2015 si Cluj, noiembrie 2015
  • Strangerea de fonduri – de la emotie la eficienta si sustenabilitateIasi, octombrie 2015 si Bucuresti, februarie 2015
  • Cum scriem o cerere de finantare Iasi, octombrie 2015 si Bucuresti, februarie 2016
  • Cum activam participarea comunitara – Timisoara, octombrie 2015 si Bucuresti, decembrie 2015
  • Planificare financiara – Bucuresti, ianuarie 2016 si Constanta, ianuarie 2016
  • Management de proiect – Bucuresti, ianuarie 2016 si Constanta, ianuarie 2016

Pentru a afla informatii suplimentare despre cursuri si pentru a va rezerva inca de pe acum un loc, organizatorii asteapta mesaje pe adresa centrulpublic@fundatia.ro. Cursurile sunt gratuite. La un curs pot participa maxim 2 persoane din partea unei organizații. O persoană poate participa la maxim 2 cursuri pe parcursul proiectului. O persoană poate participa la oricâte webinarii dorește. Înscrierea se face pe baza unui formular care va putea fi descărcat de pe pagina fiecărui curs. Formularul se trimite pe adresa centrulpublic@fundatia.ro cel mai târziu cu 4 zile înaintea desfășurării evenimentului. Cursurile nu sunt acreditate.

 

Centrul Public este o inițiativă a Fundației pentru o societate deschisă, dezvoltată prin proiectul “Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Proiectul include o cercetare calitativă de identificare a nevoilor grupurilor informale, o propunere de politici publice care să încurajeze asocierea în regim informal și crearea unui centru de training și consultanță pentru ONG-uri și grupuri informale, Centrul Public.

INFO

Centrul Public

E-mail: centrulpublic@fundatia.ro

Web: www.centrulpublic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: