Cursuri gratuite de GHIZI la Iasi. Au inceput inscrierile

scoala-de-ghizi

Prima editie a SCOLII DE GHIZI IASI organizata de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei! Perioada de desfasurare a cursului: 17 octombrie- 15 iunie. Perioada de inscriere: 25 septembrie- 17 octombrie/ Locatie: Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi.

Scoala de ghizi se adreseaza tuturor tinerilor, si nu numai, care doresc sa iasa la munte, sa-si faca prieteni, sa invete lucruri practice despre munte, ghidarie si turism, si sa primeasca din partea A.T.G.R. recomandarea catre agentiile de turism colaboratoare. Scoala de Ghizi cuprinde doua specializari:

  • Curs de Calificare Agent Turism – Ghid (8 luni)
  • Curs de Specializare Ghid National de Turism (Tour Operator) (3 luni)

Cursul de Calificare Agent Turism – Ghid local dureaza 8 luni si se desfasoara in paralel in perioada octombrie – mai in fiecare an. Dupa finalizarea cursului de calificare, cursantii au posibilitatea de a urma una din cele 2 sprecializari: Ghid local sau agent de turism.

Cursurile de Ghid National de Turism au o durata de 3 luni si se desfasoara in perioade diferite, in functie de numarul inscrisilor. Cursurile sunt sustinute de personal calificat, de formatori in diverse domenii (geografie, turism, management, psihopedagogie si altele.)

INSCRIERE

Urmarea cursurilor si inscrierea in cadrul scolii sunt gratuite! Pentru inscrieri si mai multe detalii ne puteti contacta: Email: iasi@ghiziiromaniei.ro Tel: 0742 570 246

INFO

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei

E-mail: iasi@ghiziiromaniei.ro

Facebook Event

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi

Bd. Carol 1, Parcul Copou, Iasi

www.culturacopou.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: