Cursuri gratuite de calificare la ADV Romania

Incepand cu luna septembrie, ADV Romania organizeaza prin centrele din Iasi si Constanta,  cursuri gratuite de formare profesionala in mai multe domenii.

Pot aplica persoane din grup dezavantajat (cu dizabilitati, din mediu rural, din centre de plasament) cu varsta intre 16 si 35 de ani, durata unui curs este de 48 de ore, iar programul va fi de 4 ore pe saptamana. La final participantii vor primi diplome emise de ADV Romania.

Avantajul de a face un curs la ADV il reprezinta posibilitatea de a lucra efectiv in atelierele organizatiei, ceea ce inseamna si dobandirea unei experiente practice. In aceasta perioada inscrierile sunt in toi, asa ca mai aveti ocazia de a va manifesta interesul pentru a intra in acest program contactand organizatia noastra din cele trei orase.

Iasi
Pana pe 15 august se fac inscrieri la cursuri de croitorie, legatorie manuala, IT, arta mestesugareasca si pictura, seriile incepand pe 2 septembrie. Cursurile se vor desfaura in sediul din str. Bazinelor, nr.5, sat Uricani , com Miroslava, la iesirea din Iasi spre Tg Frumos, fata in fata cu Antibiotice SA. Pentru a va exprima dorinta de a urma un curs scrieti pe adresa mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro sau sunati la 0740513864.

Constanta
Pana pe 10 septembrie se fac inscrieri la cursuri de initiere in domeniile legatorie/tipografie, IT si croitorie,  la sediul din str. Decebal, nr. 49, Constanta (colt cu str. Mihai Viteazu pe linia troleibuzului 42). Pentru alte detalii si inscriere puteti apela la tel. 0241-670 350,  mobil: 0757-110 230 sau e-mail office.ct@alaturidevoi.ro.

INFO

ADV Romania – Iasi
Adresa: str. Bazinelor, nr.5, sat Uricani , com Miroslava

Tel.: 0740513864

Email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: