Cursuri deschise la Academia Cisco Varilogic – Credis Iasi

Varilogic, Partener Autorizat Credis in Iasi, sustine dezvoltarea profesionala si personala, oferind un cadru modern unde cursantii invata si testeaza cunostinte noi din IT&C, Comunicare, Limbi Straine sau Hobby.

Cursantii Varilogic sunt asteptati la cursurile deschise si pot de asemenea alege sa urmeze unul din cursurile:

Curs Administrare Windows 7 in Iasi

Cursul 6292 Installing and Configuring Windows 7 Client este alcatuit din 7 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele si aptitudinile necesare pentru a instala, configura si administra o retea de calculatoare bazata pe Windows 7. Scopul acestui curs este de a pregati administratorii de sistem sa raspunda nevoilor clientilor care folosesc Microsoft Windows 7 intr-o retea de tip workgroup sau domain.

Curs Cisco IT Essentials in Iasi

Cursul IT Essentials reprezinta o introducere în domeniul tehnologiei informationale si ofera cunostinte fundamentale si avansate de hardware pentru calculatoare si laptopuri, sisteme de operare si notiuni de baza in domeniul retelelor de comunicatii. Cursul se deruleaza pe parcursul a doua luni, avand programata o intalnire saptamanala pentru studiu sau laborator practic unde puteti aplica cele invatate in cadrul programului de e-learning.

Cursul urmareste programa oficiala Cisco IT Essentials, se incheie cu Diploma de Absolvire recunoscuta international de Cisco si respecta programa acceptata de CompTIA in vederea sustinerii examenului de certificare Comptia A+.

Curs Cisco CCNA (Exploration) in Iasi

CCNA Exploration ofera o privire de ansamblu asupra retelisticii in general, de la concepte fundamentale la aplicatii si servicii avansate de retea. Cursul pune accent pe conceptele teoretice
prezentate si pe activitatile practice, oferind in acelasi timp posibilitatea ca studentii să se familiarizeze cu conceperea, instalarea, operarea si repararea retelelor de calculatoare de marimi
mici si medii.

CCNA Exploration este destinat celor cu minime cunostinte in domeniul IT.

Curs Adobe Photoshop (Incepatori si Avansati) in Iasi

Adobe Photoshop este cel mai popular program de editare de imagini si grafica digitala.
Cursul pe care vi-l propunem se adreseaza deopotriva fotografilor, web designer-ilor, artistilor sau entuzistilor incepatori. Cursul se deruleaza pe parcursul a doua luni, avand programate intalniri saptamanale in a doua parte a zilei.

Cursul urmăreşte programa oficiala Adobe si se încheie cu Diploma de Absolvire recunoscuta de Adobe Systems.

Curs Programare Windows: C# (Incepatori si Avansati) in Iasi

C# Basic alcatuit din curs online si minim 7 laboratoare, ofera invatarea facila, bazata pe un sistem de exemple a limbajului de programare C# (C sharp). Derivat din C++, limbajul C# simplifica mult crearea de aplicatii vizuale cu elemente complexe atat la nivel de interfata cat si de algoritm de programare.

Cursul de fata se adreseaza atat specialistilor in programare care doresc sa treaca de pe un alt limbaj (C, C++, etc.) pe C#, cat si celor care nu au experienta anterioara in programare.

Curs Programare: JAVA Basic (Incepatori si Avansati) in Iasi

Cursul Java Basic ofera cursantilor o viziune de ansamblu asupra programarii orientata pe obiecte folosind limbajul Java. Studentii vor invata principiile de baza ale programarii orientata pe obiecte, elementele de baza Java, vor invata sa creeze clase, obiecte si in final, aplicatii Java. Cursul Java Basic are la baza cursul Cisco Fundamentals of Java Programming Language, lansat in colaborare cu Sun Microsystems.
Cursul este alcatuit din material de studiu online in limba Romana si minim 7 laboratoare pentru aplicatii practice.

Curs Programare Web (PHP Incepatori) in Iasi

Acest curs ofera cunostintele necesare pentru a proiecta si dezvolta pagini web dinamice. PHP este un limbaj de programare usor de invatat si de implementat, iar MySQL este cea mai populara baza de date open source. Impreuna, aceste doua tehnologii ofera solutia perfecta pentru realizarea unei aplicatii Web complexe si atragatoare.

Cursul va incepe cu prezentarea notiunilor de baza si are ca scop aducerea cursantului la un nivel mediu-avansat.

CONTACT

Salile de curs Varilogic se află în Iaşi, Strada Lascăr Catargi nr. 37, in cladirea Maideyi, la 100m de Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Al. I. Cuza şi vis-a-vis de Spitalul De Urgenţe Sfântul Ioan. Pentru orice nelămuriri iţi stăm la dispoziţie la adresa contact@varilogic.ro sau la numerele de telefon 0232.222.957, 0721.222.957 sau 0754.288.958. In aceasta perioada rugam programarea telefonica in avans a inscrierilor, cu exceptia intervalelor orare in care organizam cursuri (vezi Orar).

INFO

www.varilogic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: