Cursuri de vară gratuite la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi organizează, începând cu data de 5 august 2013, o serie de 7 cursuri şi ateliere de vară, cu o tematică variată, pentru copii, adolescenţi şi adulţi.


Oferta de programe pentru copii include un atelier de arte plastice (Ora de pictură) şi cursuri de limbă şi civilizaţie coreeană. Adolescenţii şi tinerii adulţi sunt aşteptaţi la cursurile de Bune maniere online şi offline (prin proiectul E-tiquette, please) şi la cele de Blogging şi jurnalism. Pentru seniori, Biblioteca Judeţeană organizează, în parteneriat cu Centrul Multicultural pentru Vârsta a Treia, cursuri de iniţiere în utilizarea calculatorului şi a internetului.

Tot în luna august debutează alte două programe: Exist, deci mi-e foame! (ateliere de nutriţie şi slăbit sănătos) şi Lectură şi scriere creative, la care sunt aşteptate să se înscrie persoane de toate vârstele.

Participarea la toate cursurile şi atelierele organizate de bibliotecă este gratuită, constituirea grupelor făcându-se în ordinea înscrierilor, în limita locurilor disponibile. Cursurile sunt moderate atât de bibliotecari cât şi de colaboratori voluntari ai bibliotecii, specialişti în tematicile abordate.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare legate de data de începere, locul de desfăşurare şi orarul cursurilor, Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi vă stă la dispoziţie, la telefon: 0757687618 sau e-mail: programe@bjiasi.ro.

INFO

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, Bd. Stefan cel Mare şi Sfânt nr. 10, Iasi

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail: bibiasi@hotmail.com

Program de funcţionare: Luni-Vineri: 09:00-20:00 ; Sâmbătă, duminică: închis

www.bjiasi.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: