Grupa noua pentru cursuri de Tango Argentinian

 

Mereu te-ai gandit sau ti-ai dorit sa te apuci de dans, dar ti-ai zis “nu e pentru mine, am 2 picioare stangi!” ? Vrei sa socializezi mai mult si sa cunosti oameni noi? Sau pur si simplu VREI ceva NOU? Daca ai raspuns cu cel putin un DA la una din intrebarile de mai sus, atunci, e clar, e timpul sa inveti tango!

Tango-ul argentinian este in primul rand o forma de dezvoltare personala, o forma de arta in care ne jucam cu corpurile noastre folosind pasi simpli. Dansul este expresivitate, este poezie, este poveste. Dansul esti tu. Tango-ul este in tine.

Te asteptam la cursul de tango argentinian pentru incepatori la Atelierul de Tango, incepand cu data de 20 martie 2017. Cursurile se vor sustine in fiecare zi de luni si miercuri, in intervalul orar 20:00 – 21:00

ÎNSCRIERI

Inscrierile se fac in prima luna de curs. Cost: 100 lei/luna(8 sedinte). Intreg modulul de incepatori contine 24 de sedinte ce se intind pe cca. 3 luni.  Inscrieri si informatii suplimentare: 0745212573 | 0755886417. Email: contact@atelieruldetango.ro

Nu este necesara inscrierea cu partener! Se recomanda imbracaminte comoda si pantofi de schimb/ sandale cu toc/balerini care sa alunece pe parchet.

Locatia cursurilor: Str. Primaverii, nr.2, Cladirea IASITEX etaj 7, in intersectia Tesatura

INFO

Atelierul de Tango

Str. Primaverii, nr.2, Cladirea IASITEX, etaj 7, Iasi

www.atelieruldetango.ro

www.facebook.com/ATELIERULDETANGO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: